打完風去B店,快樂的一發

名稱:B店
場所種類:桑拿
消費:$3000~$4999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

山竹走了,天氣放程,偷食好机会又到了。今次坐巴士去碼頭,在中環途中,車停燈,見到有位鬼妹仔model 係街边换衫,有兩个助手係咁二攞件衫遮遮,我坐上層就睇得一清二楚,今天真好運。

4点半到B店,入到去賓妹都己經認得我,自動波叫相熟經理來。吹兩句例牌叫我先冲凉。沖完入大堂, 嘩!真係同高達師兄講,無人無客,得一个賓賓,無黎一个月,点解師父工都無埋。唯有叫野飲先,心林我今天的運氣己經用盡了嗎?

好在等到5点,D師父功出黎啦!第一个在我眼前好靚呀,身材又正,拿拿林mark佢埋黎按兩part腳,望住佢细佬己經硬硬地,好想抽佢水呀 好想同佢做大脾眼,但佢又無提議,唯有慳番。

按完師父功靚女叫我去水池睇女,見到有几个都好靚,亦見到一班炮兵連衫都無換就揀緊。我就返位等等。女經理再帶D女入大堂俾另一位,点知有條超靚俾佢揀埋。條女經過我位時仲眼超超望我,好似話我走宝了。女經理行過我位時顺便問我揀吾揀,我未講到揀佢己經带D女走L左,本來想食13号的,但時間仲早,更好的未上班。被揀的女女换好女僕衫又上黎带客人開炮。我真的走宝了。等下水定点,等多陣找男經理傾傾,佢話有个新女祖記刚返了几天,好靚但要4598。經理叫佢一个上黎,吾係超靚,有D似李嘉欣+熊代琳+美乳版。我當然即刻去馬。經理亦叫她好好serve我。新女真係無得顶,當我細路係雪條係咁算,含了好耐,好L輸服啊!之後再上,真水無kY,换几个post,插多几分鐘忍吾住射了,好滿足的一炮。食靚女真係極上享受,今次有good bye kiss,上返去谢謝經理,今次真係帮到手。好滿足。快樂走人。

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 wongwingkin ##1 的帖子

食到靚女真係極上享受。

又話休養生息,咁快就走去開炮,仲食貴野添

但四千幾可以食韓妹

ching真系有錢,4000幾玩個祖記!

多謝師兄分享

回復 tarochan ##4 的帖子

跟唐兄學野

我呢度無又平又靚,要食好野馬交最近。

回復 yukilee1229 ##5 的帖子

佢正過我上次食的泡菜,係贵左D。但走所時侯又見到个很正的泡菜,下次去食

回復 Lucas_lou ##6 的帖子

呢件鷄味吾重,值

多謝師兄報告

好正的报告,谢谢分享

wongwingkin 發表於 2018-9-20 04:35

跟唐兄學野

師兄真係富貴,執一劑成8千銀,我可以食好耐

回復 tarochan ##14 的帖子

4千几,平過吉原高級店少少。但除番小時奇實貴一倍。

我無唐兄的G店,唯有食貴攴。

回復 酷新丁 ##13 的帖子

Yes,但那裡太多正菜

thank you rich ching report, more than 4,000 too expensive for me

師兄去得好密下喎

回復 rx78kln ##18 的帖子

之前是8月頭

多謝分享
我真係唔捨得 4598食祖記....