[賽後報告] SM北川瞳在床上攬住我,又奶又錫,直至錫均我全身,性感紅唇咀到我全身都係口水,奶袋食蛋,環保吹奏,聽教聽話,九淺七深式吹奏,時慢時快,用盡招式折磨我

簽到
名稱: 日本SM北川瞳真相
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A78955-深水埗-一樓一-日本SM北川瞳真相.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

聞名不如見面,見面不如執番劑,上星期去咗深水埗洗樓,其中有唔少囡囡開工,見北川瞳嘅報告都幾多巴打讚好,仲大讚佢靚女大波長腿,服務又多又好,咁啱去開深水埗食嘢,順便上去損d精比佢。囡囡服務真係好撚正,人靚聲甜,身材性感,有波有籮,皮膚白滑,索到啪啪聲,好有明星相,揸落囡囡對36D大波波,好大好軟熟,正到無輪,洗白白時幫我波推,夾腸,加上水中簫,吹到雪雪聲,確係正到爆,搞到我興烚烚至返上床,床上dup骨,手勢得好好,估唔到佢咁夠力,穴位都好準,同埋識用陰柔力,全身按鬆,之後推油,剛柔並濟,佢嘅撚雀手勢好鬼正,非常好感覺,囡囡在床上攬住我,又奶又錫,直至錫均我全身,性感紅唇咀到我全身都係口水,奶袋食蛋,環保吹奏,聽教聽話,九淺七深式吹奏,時慢時快,用盡招式折磨我,爐火純青嘅口技,咁撚享受,拿拿臨捽幾捽佢細妹已噴晒水,淫娃天生性愛狂,表現出超凡騎功,快速直插我,細妹好窄好濕仲好暖,騎到面都紅晒,再換男上抽插,囡囡配合得好好,,一路啜一路吊,吊到佢呱呱淫叫,天然水不停滲出來,超有女朋友嘅感覺,再變招來個推車仔,由慢到快,好推好砌,啪啪聲加北川瞳叫床聲,十分好feel,最後衝刺狂插爆漿,乜精都比晒佢。北川瞳服務咁出色,又唔會急住要你出精,真係好心態,可以加入返食名單。
多謝CHING分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝CHING分享