[曼谷] 貓仔首戰泰國大鬧曼谷第一天,先巡同志街再攻金魚缸酒吧

skcat 發表於 2018-9-21 22:16
KIM師兄你先最勁!你幾時出征越南?不如開團一齊去大开屌界!

到時一定會叫埋你😉
回覆 讚好 不讚 使用道具

pathiu 發表於 2018-9-20 23:57
回復 skcat ##48 的帖子

可否PM 酒吧的卡片給我!THKS

已講清楚位置,好易揾架!

Kimchen 發表於 2018-9-20 23:07
貓哥,唔好放上黎啦,尼度超級多25報串撚😤
我中過兩次招😭😭😭

於家D人神通廣大,你唔放店名D人認到場景都會揾到。我上個月先比個越南韓K女吊完,依家連報告都 deleted 左,己無人可以睇到我的最後一次份報告。我都唔係第一次中招比女吊,但呢個唔同想返食,唯有咁做。好彩過到骨,條女未 delete 我個 wechat仲問我幾時返越南

不错不错值得点赞

Kimchen 發表於 2018-9-22 01:19
一般啲on9仔,如果識果條女,咁啱我放左相上黎,佢就會俾返啲相條女睇,話係邊度見到有人放上黎,叫佢小 ...

原來係咁,世界總有哩啲人,搞串個party!

austinpower 發表於 2018-9-22 06:43
於家D人神通廣大,你唔放店名D人認到場景都會揾到。我上個月先比個越南韓K女吊完,依家連報告都 deleted  ...

最白痴係果啲搵過條女一次半次,就當正條女係自己嘅…睇到有咩風吹草動,就立即報串…
整整下遲啲無人放相,大家上黎睇字,鬥吹水囉🤣😂🤣

好立克 發表於 2018-9-22 09:30

夜遊版特別多啲一廂情願嘅on9…
有陣時想開心share都驚攪臭自己個朵…唔係得我地先會send相討論,女女同女女之間都會…
害群之馬,多得佢地唔少

Kimchen 發表於 2018-9-22 01:20
到時一定會叫埋你😉

ok!帶你去范老五街屌爆索令model,去第五郡KTV唱不停淫蕩樂翻天!大把索K女介紹比你識!

十九仔 發表於 2018-9-20 22:15
咁啱啊 貓哥~~
正準備月尾去曼谷就見到你出報告, 啱晒時間!

十兄乜甘橋?!月尾中秋加十一人山人海!祝您玩得開心盡興!大把正索令泰妹排隊等你屌爆佢!

vinvinvinhoi 發表於 2018-9-20 22:29
正呀,女女都好得

第一次,想唔到曼谷嘅泰妹正過KH果啲好多!果然食女要去當地食才是王道!

bangkok 發表於 2018-9-21 17:31
點解d圖倒轉既?

我都唔知,系手機睇冇,上傳上來就倒轉,奇怪!

Kimchen 發表於 2018-9-21 21:27
車仔拉麵檔果個位轉入去果條巷?
貓哥,你都幾勇下😂俾著我就唔敢跟過去🤣

唔系,系外圍近大街的,果頭比較靜,拉面店果頭轉左行到尾!

Kimchen 發表於 2018-9-21 21:27
車仔拉麵檔果個位轉入去果條巷?
貓哥,你都幾勇下😂俾著我就唔敢跟過去🤣

唔系,系外圍近大街的,果頭比較靜,拉面店果頭轉左行到尾!
我為左食正女,天不怕地不怕!經驗值高先好試!

Kimchen 發表於 2018-9-22 13:01
夜遊版特別多啲一廂情願嘅on9…
有陣時想開心share都驚攪臭自己個朵…唔係得我地先會send相討論,女女同女女之間都會…
害群之馬,多得佢地唔少

有時啲人想搏囡囡歡心,以為咁做就得,可惜係平時係魯蛇,歡場時依舊係魯蛇...好可悲!

skcat 發表於 2018-9-22 14:57
十兄乜甘橋?!月尾中秋加十一人山人海!祝您玩得開心盡興!大把正索令泰妹排隊等你屌爆佢!

係啊。我都怕太多人。。。但難得有3日連假😂
出得發都去玩下啦。
貓兄你都係啦,希望你愈屌愈盡興了!!大把索女等住你!

Kimchen 發表於 2018-9-22 01:19
一般啲on9仔,如果識果條女,咁啱我放左相上黎,佢就會俾返啲相條女睇,話係邊度見到有人放上黎,叫佢小 ...

我都有試過!
系神州版出左某hj場包膠,比個死PK二五仔叫“mr. cash”玩九我,羅我包膠比果個技師睇,出賣熱心分享的我!以後都有陰影!
出包膠唔開場名,出技師打格加紅眼!睇你班扑街二五仔點玩野!

攞圖尋人或者報串都真係堅ON9

搞串個PARTY, 遲下搞到大家無圖無資料剩鳩UP

BTW, 有機會都想跟CHING去越南見識

同埋問埋, 師兄同咩網訂機票, AIRASIA??  因為我唔見有咁平

austinpower 發表於 2018-9-22 06:43
於家D人神通廣大,你唔放店名D人認到場景都會揾到。我上個月先比個越南韓K女吊完,依家連報告都 deleted  ...

系!我上次只出張技師相打埋紅眼,都有25仔報寸玩野!心腸壞損人不利己!所以出帖系好能慘!成日比仆街25仔玩九你!

好立克 發表於 2018-9-22 09:30

呢啲25仔一定有報應嘅!會爛jer性無能含羞而終!

Kimchen 發表於 2018-9-22 12:57
最白痴係果啲搵過條女一次半次,就當正條女係自己嘅…睇到有咩風吹草動,就立即報串…
整整下遲啲無人放相,大家上黎睇字,鬥吹水囉🤣😂🤣

呢啲系白痴傻仔毒男on9西!歡場無真愛,莫講一次半次,你去勁多次女都當你系客,有錢才識人,點解做呢啲衰野呢!一定有報應死冇全屍的!