[曼谷] 貓仔首戰泰國大鬧曼谷第一天,先巡同志街再攻金魚缸酒吧

Kimchen 發表於 2018-9-22 12:57
最白痴係果啲搵過條女一次半次,就當正條女係自己嘅…睇到有咩風吹草動,就立即報串…
整整下遲啲無人放相,大家上黎睇字,鬥吹水囉🤣😂🤣

呢啲系白痴傻仔毒男on9西!歡場無真愛,莫講一次半次,你去勁多次女都當你系客,有錢才識人,點解做呢啲衰野呢!一定有報應死冇全屍的!
回覆 讚好 不讚 使用道具

Kimchen 發表於 2018-9-22 13:01
夜遊版特別多啲一廂情願嘅on9…
有陣時想開心share都驚攪臭自己個朵…唔係得我地先會send相討論,女女同女女之間都會…
害群之馬,多得佢地唔少

所以任何人pm我羅料都不回復,帖上問都一樣,費時比二五仔玩,有殺錯冇放過!

skcat 發表於 2018-9-22 14:47
ok!帶你去范老五街屌爆索令model,去第五郡KTV唱不停淫蕩樂翻天!大把索K女介紹比你識!

上年我跟个朋友过去胡志明,諗住食餐好…………結果,我惨到……番香港一落机即刻耍去尖咀揾高鐘。
希望有机会join到師兄你个团。

skcat 發表於 2018-9-22 20:18
呢啲系白痴傻仔毒男on9西!歡場無真愛,莫講一次半次,你去勁多次女都當你系客,有錢才識人,點解做呢啲衰野呢!一定有報應死冇全屍的!

所以尼度讲泥讲去……都系果幾间日浴,呀Rung, 戰神Jinny.,同埋好贵嘅PTGF....有料嘅師兄都廢是share.
可悲,可悲!

bbjohnny 發表於 2018-9-22 19:02
攞圖尋人或者報串都真係堅ON9

搞串個PARTY, 遲下搞到大家無圖無資料剩鳩UP

做埋呢啲陰質衰野,良心過意得去嗎?
不過呢班仆街二五仔系冇,蛇蟾心腸冷血無情!理應誅殺羅去餵野狗!

bbjohnny 發表於 2018-9-22 19:02
攞圖尋人或者報串都真係堅ON9

搞串個PARTY, 遲下搞到大家無圖無資料剩鳩UP

去哪兒手機apps,訂泰亞航澳門飛曼谷,逢周三有特價夜機,節假日除外!

eddie1982 發表於 2018-9-22 20:40
上年我跟个朋友过去胡志明,諗住食餐好…………結果,我惨到……番香港一落机即刻耍去尖咀揾高鐘。
希望有机会join到師兄你个团。

點解食唔到好野?你要求太高?如果你玩慣tst高鐘就唔啱你,我系窮游食平野多!

skcat 發表於 2018-9-22 21:39
點解食唔到好野?你要求太高?如果你玩慣tst高鐘就唔啱你,我系窮游食平野多!

過程好複雜下 …………其實第一晚 朋友帶咗去一間 叫Sun flower 嘅卡拉ok 啲女相當得 直頭有個好似angelababy咁款。
但係跟住嗰三晚…… 就相當大鑊。
另一方面,吾识越南話/囡囡吾识英文……又真系好打折扣。

我承認我係 比較著重 相貌 但都吾系话要 下下都dum dum声嘅。

eddie1982 發表於 2018-9-22 20:47
所以尼度讲泥讲去……都系果幾间日浴,呀Rung, 戰神Jinny.,同埋好贵嘅PTGF....有料嘅師兄都廢是share.
可悲,可悲!

我講家陣好多咩ptgf,郁下成6,7千港紙包女,我真系玩唔起!我啲窮貓冇你地甘有米!食下平野已好滿足了!

eddie1982 發表於 2018-9-22 21:51
過程好複雜下 …………其實第一晚 朋友帶咗去一間 叫Sun flower 嘅卡拉ok 啲女相當得 直頭有個好似angela ...

所以直接去第五郡ktv揾識普通話嘅女一齊玩算吧!冇謂浪費大好假期 心機同血汗錢!

在這里出包膠,好心沒好報!又給人懷疑是造假的!又問長問短支支哦哦煩過蚊滋!又多二五仔搞事,什麽場所也有无聊人想整你搞死你!所以想起來自私食算了!
“殺人放火金腰帶,修橋補路無屍骸”是對的!

skcat 發表於 2018-9-22 22:02
在這里出包膠,好心沒好報!又給人懷疑是造假的!又問長問短支支哦哦煩過蚊滋!又多二五仔搞事,什麽場所也有无聊人想整你搞死你!所以想起來自私食算了!
“殺人放火金腰帶,修橋補路無屍骸”是對的!

師兄 你又唔需要咁忟憎 因為 呢個世界到处都係咁上下㗎啦 ……好心唔一定有好報。
最緊要 係遇到精神有問題 嘅人 嘅時候 ,一笑置之咪算囉 ……正所謂 認真你便輸了。

eddie1982 發表於 2018-9-22 20:47
可悲,可悲!

我有介紹其他地方嫁😂
不過無咩師兄so我😭😭

Kimchen 發表於 2018-9-22 23:46
我有介紹其他地方嫁😂
不過無咩師兄so我😭😭

Sorry,  sorry, sorry
唔好意思, 支竹篙唔小心打埋你㖭。
你當然係其中一位 非常熱心又無私咁樣去share 你嘅experience。
如果唔係有啲壞分子喺度 做2 5, 玩串個party ,相信呢度更加百花齊放。

Kimchen 發表於 2018-9-22 23:46
我有介紹其他地方嫁😂
不過無咩師兄so我😭😭

你當然係其中一位非常熱心又無私咁樣去share 你嘅experience。
如果唔係有啲壞分子喺度 做2 5, 玩串個party ,相信呢度更加百花齊放。

eddie1982 發表於 2018-9-23 09:27
你當然係其中一位非常熱心又無私咁樣去share  ...

無事無事…大家傾下計啫😘

師兄 最後的女仔在哪找到的?
好正呀

arsenaliphone 發表於 2018-9-21 23:20
第一同第三張既女女超正....全部都向日式ktv搵嘅?

唔係日式KTV,呢啲價格超貴比架佬玩,我係日本區附近一間小酒吧搵既!

爛賭二 發表於 2018-9-21 22:43
多謝有圖有真相包膠

謝謝爛賭二兄支持捧場!精彩有圖有真相包膠陸續送上!

呢度有好多呢啲死仆街二五仔玩野架!大家真係要小心啲!切記要打醒十二分精神,慎防二五仔玩野!!!