[囡囡推介] 青春亮麗,36F巨乳Koey,把口好鬼掂,精湛簫技,床上極品,值得推介

簽到
名稱: Koey
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A22655-上環-樓上骨-Koey.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

興隆樓36F巨乳Koey,青春亮麗,光彩照人,笑容甜美,清純無撈味,服務態度和藹可親,
大約有16幾cm高,身材凸凹有致,曲線完美,笑容淫淫地,同我先黎熱情擁抱,夠姣夠放,狂野又夠風騷,
我毫不客氣伸手驗明正身,突然間嘅偷襲,搞到佢依嘩鬼叫,對巨乳好有手感,攬實佢搓揉對雪白大波,互相捽慶大家,除衫一齊沖涼,服務細心,洗全身上下,佢乖乖聽話同我玩,幫我洗得一乾二淨,慢慢洗慢慢玩,波推夾腸技巧超好。
上床囡囡主動波錫lin,摩打脷錫暈全身,撩得我痕痕咁好能興奮,佢見我有反應,反而更加進取,撩到硬曬,奶袋袋啜蛋蛋,
吹奏起交響樂,非環保份子,吹簫好鬼正,瀨鳩頭,啜鳩根,用淫眼望住我刺激地吹到雪雪聲,橫瀨直啜,加深喉,爽到暈!真係好得嘅吹功,吹到細佬硬到不能再硬,feel好鬼正!
然後帶袋主角出場俾佢做女騎士,最架勢嘅騎乘瞓身騎到啪啪聲,大波彈上彈下,正到不得了,
興奮到砌翻佢用埋果D常用招式,屌到佢高潮迭起水流不息,最後換男上下下拮到底,感覺到佢水簾洞有股吸力,派彩後大家仲喘曬氣,舒服得要死,好值得一試再試!
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝CHING分享

多謝師兄分享