[夜店交流] 呢個FB是唔是就是大家經常講果條粉腸

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

唉,一年沒上,慘到暈
上一年呢個時候,去左HCM,非常開心,結果今年年頭忙到年尾,終於組織成功,準備再次出發,除左發現好多收費都升左30%不等,聯繫方式還沒晒,陰公,邊個大神好心就PM一下聯繫方式了
另外,發現一個FB
https://www.facebook.com/Saigon.KTV/
呢條友的收費好似都比市價還要高30%左右,唔知呢條友,是唔是就是大家經常講的粉腸兼7頭呢?
都是果句了,師兄,我返來了,UPDATA下D聯繫方式給我啦,呢次返來再做詳細報告

YES. 大炮文正是此人
leonwwl 發表於 2018-9-20 22:09
唉,一年沒上,慘到暈
上一年呢個時候,去左HCM,非常開心,結果今年年頭忙到年尾,終於組織成功,準備再次 ...

唔知點解FB 睇唔到佢個PAGE
回復 austinpower ##2 的帖子

多謝越王大大回復,差D中招
回復 luvsupernatural ##3 的帖子

我睇到啵,有得SET的?
條粉腸死心不息,越來越多飛標佬去VN,條友應該都穩到水魚,但是變相提價,做壞個市,真是唔抵
luvsupernatural 發表於 2018-9-21 13:09
唔知點解FB 睇唔到佢個PAGE

個 link 好似唔見左,其實都系微信一樣的癀告,同一樣的語氣,我的美女團己轉到... 無臭味等等。最主要係叫你比錢傴開 Ktv.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 08:26