[囡囡推介] 雙眼曉得放電白嫩台湾大美人21歲美人摩打脷吹簫 發,一隻手都揸唔晒的大包米,床上女騎師扭動蛇腰

簽到
名稱: 白嫩台湾大美人21
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A75097-觀塘-一樓一-白嫩台湾大美人21.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近見到有包膠話白嫩台湾大美人21歲,有招強勁收陰肌,小弟真想試試佢係咪真係有咁把炮,所以專程上去立基樓見識開下眼界。C兄們的包膠果然信得過,JENNY不但高挑,波大腰又幼,加上白色 SEE THROUGH 裝,一句講晒”性感惹火尤物”。心急的我入房後已經向佢雙龍出海,一揸驗証軟熟大真波,手細關係雙手都揸唔晒,由此証明佢對波幾咁豐滿。沖涼 body 後再水中簫,Jenny向我來一招獅子式搖頭吹奏,我舒服到企都企唔穩,佢抵死講一句暫時放過我先,面子最緊要,當然萬萬不能夠衰喺佢把口上,即刻拉佢去床邊擘大佢雙腿恨恨插佢,拎轉佢做狗仔式,西水都流到落我大脾,突然感覺到有強烈的收縮係咁夾我碌野,最期待的一刻終於出現了。隨住我加快抽插動作,佢隻收陰肌就收得勁,好快我就打左一個長長的冷震,經過今次親身體檢,可以証明佢收陰肌絕非浪得虛名。走果時又見有C師在外等候預備開餐,果然受歡迎。
多謝CHING分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享