[囡囡推介] 高挑巨乳40寸CcCc,迷人美腿,大波好揸,好砌技術超卓,手骨+推油無得彈,吹奏好有AV feel,吹得,屌得,玩得樣樣皆能

名稱: CcCc
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A73459-深水埗-一樓一-CcCc.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

樣:3.5/5--大既眼睛,厚厚既LIPS身:4/5—算係咁 有真波 好PURE 好TRUE,技:5/5--無得彈,女女好咸濕服:4/5--無咩特別,唔會黑面.過程:入閘后已經上身,係咁搞我JJ,跟住熱身一輪,去沖涼,跟住出到去,企係到玩左我一陣,叫我坐係床邊環保吹,一路吹一路R我隻腳,仲有EYES CONTRACT,好舒服,跟住就同我分別用對BALL同妹妹同我夾腸,舒服到暈,之後上套做,女上男上,KO..沖涼..各位CHING唔好以為已經完,沖完涼,我食緊煙,佢又開始搞,我果一刻坐係到,佢就坐係我隔離係咁搞我...果一刻好似AV比D痴女搞咁...卒之受唔到引誘...再搞多Q...女女好姣咁問"同我做正唔正"中唔中E小我?"不過細佬出唔到...搞到女女要幫我打出黎....總結:呢次係我其中一次最享受既一次,特別係第2Q...佢係好似痴美女..
頭香,多謝師兄分享。
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 22:33