[美少女] U21 絕靚身材 仿如再生Dulcie (真人相3張)

火.. [複製鏈接]
名稱: U021
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A79423-尖沙咀-美少女-U021.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

近日同叫雞老友係谷吹水, 吹開當年2013年的LG Dulcie, 唔知大家仲有冇所印像, 此女性格比較cool, 但好靚女, 而且身材極之好, Jason經常掛在口邊...每次講起佢都覺得而家d女質素差太遠, 好灰想收山... 但奈何小弟除左叫雞外無咩不良啫好... 剛好今日早放工, 就去左酒店A巡左一陣... 但都係失望和驚嚇,.. 機緣巧合下見到U記新女adv中有u21... 睇左咁多年adv相大致都分到邊d岩自己... 問了一問連電眼靚卡都冇印像, 學Peter仔話事齋咁應該係新野... 信自己眼光立即轉場去試試!!

到達酒店, 因為即約即有都幾擔心會唔會掉包, 入房前再三望下adv相先,哈哈. 開門...好彩冇掉包....而且係一個青秀美女..有文藝fell, 冇咩雞味好岩我..不枉我行過黎! 上鍾啦... 女女說話好溫柔細細聲, 知我熱仲較大冷氣, 話自己第1次黎, 同個朋友.. 係朋友介紹黎咁話... 吹左幾句水, 各自除衫....嘩.......不得了....!!.

U21, 欣欣, 重慶青春美女, 樣子文青feel, 單眼皮, 笑起上黎好清新..似幼稚園或playgroup的老師, 似你中學時隔離班一個樣貌唔錯但比較摺既女同學...其實單是樣貌已好中Jason心水... 原來內在身材更加係一絕, 直迫經典神級女女LG Dulcie..... 波大而靚shape,靚到以為是假但真波, 腰幼, 最多22inch,但配上圓彈手patpat....全身白滑冇紋身.... 估唔到早一兩日懷念著的Dulcie身材5年之後會重現眼前...

同Dulcie唔同的是U21比較有經驗同技術, 吹功算上級有吸力, 吹左都幾耐先問我可不可以上套, 先女上, 緊窄啊, 同埋都幾易到頂...大鳩人仕可能要就住屌.. 見女女瘦地大波轉下掛鼓, u21用力抱住Jason雙峰壓住感覺很奇妙.... 再轉男上深插女女... 師傅教落身材好的女女必須要推車... 猶記得當年冇出直立式推車推Dulcie令我畢生後悔....今次有理冇理馬上出直立噴射式推車.... 雙手拉住U21雙手屈起個身見到佢S型身體好靚好正...從後雙手揸波大力大力揸冇黑臉.... 女女仲好好態度post任轉冇問題.... 最後轉多個體位爆發啦~

完事後同女女溝通影左幾張相, 女女不願意拍任何性感照, 雖然係一個遺憾但基於個人隱私我都尊重她。女女無論樣貌身材都係Jason認可級別, 喜歡絕佳身材, 瘦底大波, 懷念 LG Dulcie 者必必必必必試!!!

DSC03848_mr1537444163239_mh1537458187250.jpg DSC03836_mr1537443765305_mh1537458246894.jpg DSC03842_mr1537443699810_mh1537458218301.jpg

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
  Thanks for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄報告!

多謝分享

吾識LG Dulcie,但此女好正

好靚好正

Oh very nice!

多謝師兄分享
斯文靚女型, 但對眼好淫

jasonjasonng 發表於 2018-9-21 00:01
近日同叫雞老友係谷吹水, 吹開當年2013年的LG Dulcie, 唔知大家仲有冇所印像, 此女性格比較cool, 但好靚女, ...

靚爆鏡啊..唔知有冇大車呢>?

jasonjasonng 發表於 2018-9-21 00:01
近日同叫雞老友係谷吹水, 吹開當年2013年的LG Dulcie, 唔知大家仲有冇所印像, 此女性格比較cool, 但好靚女, ...

女女好索有台型喎

多謝師兄分享

正!多謝師兄分享。

多謝分享

MCOT
可唔可以大車?

thanks for sharing

唔錯唔錯

多謝師兄報告

靚女,謝謝師兄分享~~

Very nice! Thanks you for share brother!

回復 jasonjasonng ##1 的帖子

Thank you Ching report !