[囡囡推介] 鳳鳴Dup骨的推介靚女Maggie

名稱: Maggie 按摩
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A57283-銅鑼灣-樓上骨-Maggie按摩.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

早兩日實在太攰好想搵人幫手鬆下,聴友人介紹Maggie係唔錯,之前見佢網站評語都非常正面,有人讚佢揼得專業又認真,去咗幾次行過見佢都忙緊,所以一直想試,今次打電話俾佢有空即刻去搵佢幫我鬆。
Maggie真人真係幾靚女,樣子係果種嬌嗲類型說話嬌柔好聽囡囡類型、但係嬌柔柔弱的外表裏,竟然忍藏著一手好骨。房內大床一張,夠晒舒服、比較那些窄窄的按摩床保証試過難忘。
沖完涼出來佢已準備好揼骨,佢手骨對穴位的位置及認識都好清楚且指力夠緊硬的肌肉係按壓下能feel到夠力及中正穴位的酸麻感。用心按推一輪已覺鬆了不少,之後既踩背脚力足,由肩到腰整個背"格格"聲响晒,緊繃的背在她腳下鬆晒!
最特別是Maggie有草藥熱敷,佢叫我一定要試,有行氣活血驅寒去濕的功效,對舒筋活絡有幫助,今次一試果然所言非虛,敷上背一陣已經感到藥包隨熱渗透入皮膚,好快我全身開始出汗,但陣陣藥力又令我好放鬆舒服,這種感覺係咁耐以來未試過既,Maggie話濕熱隨著D汗排出體外,對肌肉疲勞既舒緩有事半功倍之效而且血液循環更會有排毒之效果我做完就全身鬆曬啦,大家也可以試下!
揼完開始RPP,R得好舒服令慾火標升,佢問我做乜餐,慾火高漲緊係玩埋全套啦!其實按摩時見到佢脫光後美麗既Body令我流曬口水,真係有啲硬硬地、佢先用波波係我背掃上掃落,2粒Lin磨下磨下咁真係好正,我轉身見對白滑美乳當然啜及揸返夠本,好在佢都無黑面,仲配合我啜又叫哂床咁,跟住到佢反攻我,啜lin chock雀好姣咁望我真攞命,我見前奏玩得差吾多就上套插佢妹妹,內裏又濕又窄周感一流,一路插D反應同叫床聲好鬼正,細佬最後在Maggie使出絕技“收陰機”之下,被夾到口吐白沫完全敗陣下來…………
之後雙雙去沖涼细心幫我洗淨後出去比家用走人了。

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝CHING分享

多謝分享

有興趣會試,多謝師兄推介

多謝師兄分享

值得捧場支持