[曼谷] 曼谷的士司機認真好抵讚!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今晚同141師兄一齊去左曼谷cowboy街,然後去蛇美,睇左一陣到一點半帶走件正泰妹返酒店st,返酒店房發現手機跌左的士度。
即落前臺叫酒店職員幫手,打我手機號碼,找到的士司機,話比番手機我,但要比過來車費佢。
曼谷的士司機真系超好超友善!真的很抵讚!
I LOVE BANGKOK!!!
回復 skcat ##1 的帖子

師兄你初次嚟泰國玩,咁啱遇着個好D嘅嗻,泰國的士司機出咗名經常拒載,濫收車資,我除咗往返機場同酒店外,我盡量都唔坐的士!
你今次真係好好彩啦。
你真係好彩
應該係撲街多過好噶,你好彩,應該買六合彩。。。

貓兄真係好好運, 希望唔好撞到"西"司機
除左帶女返酒店9硬上頸果陣,其餘時間都係乘搭公共交通工具…
你就知啲的士佬仲西過香港啦😂
u have been super lucky
such good luck will bring Ching more G luck to rock with nice gals
我都係第一次聽到有人讃泰国的士,師兄你好好彩
dellwtko 發表於 2018-9-21 06:18

師兄你初次嚟泰國玩,咁啱遇着個好D嘅嗻,泰國的士司機出咗名經常拒載,濫收車資,我除咗往返機場同酒店外,我盡量都唔坐的士!

我都系!坐blt多因爲我住間酒店附近有站,的士系去玩時同正泰妹坐!d的士成日亂兜路,又唔打表開天殺價!坐blt好過,mtr暫時未坐過,一陣去試下坐!
Ching好好彩佢比返手機你 比時十個曼谷的士九個都係奸
百件一遇,一上車未問去邊就500THD~

不論曼谷或芭堤雅,第一次有人讚的士佬.CHing好運
hitqk 發表於 2018-9-21 07:43
你今次真係好好彩啦。

系呀!遇正個肯打表收錢嘅好司機,路不拾遺真系好抵讚!
我覺得你今次好運ONLY,BKK 的士佬好壞參半世界聞名
小弟覺得的士司機好睇地區 , 遊客區就免喇 ! 其他地區都遇到好友善既 !

系呀!雖然手機只系三千幾,但里面正妹聯系資料及十八禁正相系無價寶黎架!
您實在太幸運了,我去曼谷多次,盡量搭BTS 及 MRT, 因為不老實的太多了!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 17:14