[TS專區] cockatoo香香公主

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好耐無去過cockatoo,今次住soi23所以近近地走一轉
係門口見到個高高地,幾白,短髮的女女,離遠睇雙眼成個香香公主咁 ,即刻引左入去
平日客人唔多,叫左支象啤飲住慢慢睇

睇左一陣,都係要叫呢位囡囡埋黎坐
妹妹已切,anyway,外貌協會睇樣為主,有J冇J分別不大
傾下計幾合意,700b barfine + 2000b ST帶走

帶左出街,拖住慢慢行返去,手仔幾白滑
原來拖住行先覺高過我少少
近D睇又有少少似高海寧
返到房都唔急辦事,慢慢傾下計
同佢講:短髮而又襯得靚的女仔唔多,唔襯個陣會變左大媽 咁岩你就襯到不得了
妹妹聽完都唔知幾開心,話個頭髮昨日先剪短,幾驚唔好睇

胸做得幾好幾軟熟,仲可以渣到有少少奶添
下面外觀做得幾似,冇異味,插到入去覺得暖暖地幾緊,感覺幾好
後入緊抱白滑腰枝,感嘆人類的偉大,點解科技咁先進呢?
之後轉左幾個體位,妹妹都相當配合,有女友feel

事後抄牌,keep左囡囡的line
拖住手仔送返佢行去soi cowboy

女女相就冇啦,不過cocktatoo係有facebook,中意尋人的可以上網慢慢尋

头香,讚👍
回覆 讚好 不讚 使用道具

C兄 好嘢已衝破心理關口,小弟仲未得

同Nana噶OB比,唔知係soi cowboy呢間正啲定果邊正啲?

另外,佩服師兄,我都係得個好奇,未過倒自己果關,淨係lady drink ➕摸摸揸揸就走路。。。都係同正常女女至玩得放

另外,我記得,呢間嘢,好似會,個客一坐低就成班「女」圍住你要你選,而且趁你尷尬加眼花時影你相(唔知影黎做咩),唔似得OB都係爸爸生煩住要你選,壓力超大。。。

Cockatoo而家有TS!以前只係得未切嘅Ladyboy咋!

我今年去6月去都係得LB, 同女女傾過冇TS, 唔知而家係唔係轉左, 甘既價錢食到TS, 底過係NANA PLAZA 間地標店

多谢分享,有冇ts 名

TS,前后双用

kan36189 發表於 2018-9-21 16:34
TS,前后双用

好多TS都唔中意用返後面,因為覺得已經係女人,都係手多多了下佢菊花算數

泰版高ling ? 巧吸引呀 !

回復 jose23 ##1 的帖子

“外貌協會睇樣為主,有J冇J分別不大“

不能同意更多

阿力達 發表於 2018-9-21 07:57
同Nana噶OB比,唔知係soi cowboy呢間正啲定果邊正啲?

另外,佩服師兄,我都係得個好奇,未過倒自己果關,淨係lady drink ➕摸摸揸揸就走路。。。都係同正常女女至玩得放

個人認為OB囡囡偏向日韓風,精緻D
cockatoo 口味就廣D
視乎大家口味

好想走一轉

jose23 發表於 2018-9-21 05:08
好耐無去過cockatoo,今次住soi23所以近近地走一轉
係門口見到個高高地,幾白,短髮的女女,離遠睇雙眼成個 ...

"胸做得幾好幾軟熟,仲可以渣到有少少奶添"

CHING我有冇睇錯, 好奇問點解男人可以有奶出??

回復 bbjohnny ##16 的帖子

點知點解,
去第間LB吧,試過有女女渣奶向我噴射添

甘西利?噴射

回復 ii882000 ##3 的帖子

佩服師兄,讚

ching 兄
睇完後小弟都想trytry