[賽後報告] 索爆新加波妹写真好細心,之後佢用對車頭大燈磨我全身,磨前磨後,再用鮑魚磨屎忽,夾住大脾黎磨一輪,最後跪低幫我水中簫,係沖涼房都玩左好耐,爽到震

簽到
名稱: 索爆新加坡妹
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A78364-深水埗-一樓一-索爆新加坡妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

所謂辛苦搵來自在食,我每星期都會食唔同嘅囡囡,以滿足自己集郵嘅心態,今期目標就係深水埗之花索嚗新加波妹写真,睇佢D相同報告已經心郁郁鳩硬硬,見到真人更加慾火焚身,見到索嚗新加波妹写真真人真係好靚女,女人嚟講佢算幾高,對波唔使講,迫爆感強勁,熱情招呼我入房,先幫我鬆一鬆肩,再為我除衫,佢都除光光,波波無摭無掩,忍唔住手揸手,夠彈夠挺,乳頭紅紅地要咬吓佢,索嚗新加波妹写真比我攪到要呻吟吓,索嚗新加波妹写真沖涼會問我水溫岩唔岩,好細心,之後佢用對車頭大燈磨我全身,磨前磨後,再用鮑魚磨屎忽,夾住大脾黎磨一輪,最後跪低幫我水中簫,係沖涼房都玩左好耐,爽到震。上到床,回氣時索嚗新加波妹写真問我駛唔駛按摩下,我話好呀,手勢又幾好力水,按得好有心機,緊接漫游全身,不停奶錫勻我身體嘅敏感部位,舔袋袋吸旦,瘋狂揸大波手感一流,好好揉摸,真係令我愛不釋,見佢好似上左電咁,追住細佬又啜又奶又含,非常有節奏,環保吹奏,淫眼電力十足,一陣功夫吹到碌野又粗又硬,忍唔住即時披甲上陣,男上,屌緊過程中,索嚗新加波妹写真經常自摸,有晒眼神交流,西窄水多,佢妹妹夾到我碌撚實一實,叫得好憂怨好銷魂,細佬差D走火,再轉第二招女上狂坐我一輪,索嚗新加波妹写真發威,開晒收陰肌,夾到我細佬幾乎爆,再轉從後來個熊抱抽插,對住個大籮友,一路抽插一路拍打佢籮PAT,啪啪聲,西水四濺,爽到震,一路揸波一路進出,屌多幾分鐘,真係搞到噴精,事後一齊沖涼,最後俾埋家用走人,臨走送goodbye kiss。索嚗新加波妹写真夠晒淫蕩,越屌越有女朋友感覺,一定要返桌。
多謝分享
回復 longone ##1 的帖子

Thanks for sharing
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 09:51