[LB專區] chili bar分享

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有師兄去完OB捉泡菜妖
http://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2065910&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D2068&page=1

問起straps 同spanky中間樓梯底間Chilli Bar
呢個位就真係尷尬,係樓梯底,所以去過幾次都唔係話好多客

所以間唔時有囡囡渣牌落到地下樓梯底舉下牌

至於囡囡質素O唔OK呢,youtube度搵到條片,可以J下先
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

基本上都D口味都岩亞洲口味,唔會有D鬼佬口味

媽媽生May幾好人,識講少少廣東話,可以叫may介紹下囡囡
個吧有LB,有TS,真係要問清楚先

侍仔冇話R 野飲R得好勁,基本上睇唔岩,坐底飲一支都唔會點崔你叫囡囡,可以坐得舒服無咩壓力
當然有D囡囡會不斷埋黎誘惑下啦

平時去大慨 2000b ST,barfine 700b
有次好夜去,囡囡開我價1500b ST

另外有個好消息,soi4 近soi6路口的novotel 已經起好,預計十月左右開
又有間近近地的新酒店選擇
novotal soi4.jpg
Very good.
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 jose23 ##1 的帖子

有次見到以前 Fair Bar 嘅爸爸桑喺度呀

31 號叫 Cake ,老二是圓月彎刀 ; 16 號叫 Pinky , 是泰柬混血 , 以前在 OB .

你令我好想升級打妖🤣🤣🤣

好正   幾好

唔知幾時先可以突破心理關口

有知多個新地方,多謝師兄分享!

andylau2266 發表於 2018-9-21 21:44
回復 jose23 ##1 的帖子

有次見到以前 Fair Bar 嘅爸爸桑喺度呀

嘩,圓月彎刀咁正,師兄有冇報告分享?

回復 Kimchen ##4 的帖子

心動不如行動

15號貌似可食用,唔知係有J定無J呢

akatsuki79 發表於 2018-9-22 03:06
回復 Kimchen ##4 的帖子

心動不如行動

我依家過親去都去啲LB吧度坐下,磨滅梗我條底線🤣

Tumblr有唔少韓國LB或CD都幾正

我去過2次:2次D妖都OK出到野:12點後入去得我一條友好似包埸甘!1O幾隻妖圍住您好有壓迫感!

Very good suppor suppor

jose23 發表於 2018-9-21 20:21
有師兄去完OB捉泡菜妖
http://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2065910&extra=page%3D1%26fi ...

師兄,呢間 chili bar小弟也去過,d妖確實岩亞洲人口味,而且當你坐低後,除咗比妖圍外.起碼d媽媽生無埋嚟抓請飲嘢.
你大可隨便慢慢看.小弟覺得除Ob妖吧外的另一好選擇.

这些太有压迫感了 进去不请个3 5杯出不来

这些太有压迫感了 进去不请个3 5杯出不来

有相報告.
多謝分享

妖道 仲未接受到