[賽後報告] AV女優写真36D大波貼住我上下前後磨,推完壓,好撚爽,洗到乾淨晒,梗係水中簫啦,AV女優真相写真望住我嬌媚一笑,幾乎想爆比佢,

簽到
名稱: AV女優
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A78856-深水埗-一樓一-AV女優.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

老朋友新舖開張,咁啱喺深水埗區,襯仲有時間,梗係要探吓軍情,即時上141搵出火目標,鎖定咗AV女優真相写真就上門試菜,靚女AV女優真相写真樣子又索又甜,臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女孩感覺,36D大乳牛,漲扑扑,愛波之人絕對無嘢好講,加上眼大大水汪汪,好精靈充滿電力,電到我暈得一陣陣。大家一開始有講有笑,好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,寬衣解帶去浴室,36D大波貼住我上下前後磨,推完壓,好撚爽,洗到乾淨晒,梗係水中簫啦,AV女優真相写真望住我嬌媚一笑,幾乎想爆比佢,好在囡囡口下留情,之後當然要執番劑,佢慢慢錫完上下身後,繼續重點吹蕭,好好享受佢嘅蕭技,AV女優真相写真吹技屬高級組,雪雪聲好到位,有心有感情,知佢其實都係淫蕩形,撻着咗就要救火,吹到我咁硬都係想食餐飽嘅。上套即黎帶套女上騎,騎術上乘,佢捉住我隻手,係咁騎,騎得有節奏,再來正面大力衝擊百幾野,爽到淫聲連天,再來來個推車仔,由慢到快,好推好砌,啪啪聲加AV女優真相写真叫床聲,十分好feel,最後衝刺時攬住我大叫唔得啦唔得啦,我好快就派彩比佢,咁撚正,可以搵佢做女朋友就好啦。AV女優真相写真咁靚女又咁好服務,又唔催鐘,真係難得一遇,返食名單梗要預埋佢啦。
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 03:02