[囡囡推介] 新鮮嫩口90陀人奶颜射阿Sa,深喉吹奏, 橫簫直笛,吹得夠窩心淫西水多,乜都有乜都得!技術好好,指數爆棚!

名稱: 90陀人奶颜射阿Sa
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A76074-深水埗-一樓一-90陀人奶颜射阿Sa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

90陀人奶颜射阿Sa樣貌:瓜子口麵,加性感無比身形走肥,鼻尖高高,性感肉唇,水靈大眼,青春嫩口,紅星樣貌系男仔夢幻性對像,白滑巨乳43寸真波糼氣21歲,氣質挾肠皆品,細心侍浴,由頭洗到落脚,水中Body,有水簫,AV式,橫簫直笛,頂級吹奏,六九互含,口爆,颜射,好健談唔會黑面,聽教聽話,見到真人真系好靚女,又Q添真係我杯茶,特別對勁爆車頭燈,透過件衫都見到佢幾咁雄偉挺立,胸前果幾塊布完全遮攔唔到對爆奶。入房之後閒聊一會,佢主動幫我除衫,一路除一路係咁渣43寸堅波,對波白滑兼彈手,一隻手都渣唔嗮,叫佢波神都當之無愧,渣住大波波去沖涼,全身洗淨黎前後body,磨背脊果時仲用雙手燃雀奶袋,真係醒神,跟住body互磨,又啜lin,又R袋袋,勁爽!跟住水簫,吹咗好耐時間,比心機吹幾落力,水蕭功力屬於頂級!上床訓系度等佢服務,佢摸上黎就錫我頸部,頸圈,lin lin,lin頭,一路直落玩我細佬,再趴係我上面用佢只西磨下磨下支肉棍,好燃頂癮!接手瀨埋鳩頭,舔埋棍身,瀨埋袋袋同袋底,吞吐波仔,再含落細佬一流既AV式環保吹奏送上,好俾心機吹奏,擔住條野橫簫直笛吹細佬到一柱擎天咁,佢主動話玩六九,叫我幫佢瀨西西,佢碌住我條野含實哂,上下快速吹,時深時淺,真係好鬼舒服,好鬼刺激,佢吹簫我奶西,場面極度淫蕩,真係爽到爆!玩到咁上下叫佢幫帶套,主動騎上黎Un坐,上乘騎術,UN上UN下極度落力,下下到肉,尤其係佢對大波跟住節奏系咁上下擺動,我雙手渣波,玩lin頭,見到佢雙唇緊閉,個樣淫蕩無比,好好反應,真表情!再換男上,兜高雙腳狂插佢只西,插多十幾下佢既淫叫聲繞梁悅耳好刺激,再轉埋推車,一野插入去,下下都插到盡,最後插到精疲力盡,D精液隨之射出,射得爽!射得舒服,沖洗後幫手著衫時,佢話刚做返呢行,啱我下次一定搵翻佢,俾家用走人,有師兄外面等,90陀人奶颜射阿Sa美少女,正。
多謝師兄分享
回復 香兒55 ##5 的帖子

身莞式舌尖漫遊
回復 GuitarHero ##2 的帖子

95後索爆巨乳

圓滑美股

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 22:06