[囡囡動向] 大真波BM刁鑽毒龍六九激情頂級環保吹高挑巨乳學生妹欣欣口技超凡,極品靚波,肥美鮑魚多水又多汁讓你銷魂至極..

簽到
名稱: 高挑巨乳學生妹欣欣
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A64044-深水埗-一樓一-高挑巨乳學生妹欣欣.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

高挑巨乳學生妹欣欣大大隻既電眼、又有超性感既咀唇,樣夠姣,把聲又夠淫,一對39寸全天然木瓜巨乳+粉紅lin lin,美麗既胴體,好香滑既肌膚,真係正到爆!入房佢好主動咁攬埋黎我度,表現都幾淫下,我實在忍唔住,邊吹水邊抽水,主動幫我除衫,我又幫佢除,除完 睇真D,WOW,無敵超級大大大美乳,睇到我流曬口水,掂呀,拿拿臨一齊去沖個熱水涼先,大奶做波推,前前後後波到好頂隱,雙乳夾腸,大波好軟彈手,夾到細佬好撚爽,玩水中簫,直蕭,橫笛,深喉,吸啜,吹得雪雪聲,舒服無比....床上服務,舌功相當犀利,伸出神脷就將我由上身至下身啜個痛快,爽到打冷震,環保吹奏,一吞一吐,深喉吸啜,仲時不時望下我,含情默默幅含撚樣,讓性快感直上大腦神經,到我食埋港鮑就叫停帶套入正場,先來女上男下,水晶大M字腿嚟搖,水汁兼緊窄,下下頂到最入,下下都令我好有快感,對波拋下拋下,真係殺死人,好有feel,不斷轉pose,老漢推車,傳教士式,全程表現得好風騷,自摸雙乳,超級淫蕩既呻吟聲,條女好似好撚舒服,最後疾速快推,下下推到最入,妹妹仔夾住細佬好正,好快細佬興奮到口吐白泡,我春袋每滴精都俾曬佢啦!掂呀!
多謝師兄分享
thx for your shared
一定要屌呢條大波妹!!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 19:10