[中國內地] ❤❤H❤❤天然36E大波.走肥性感苗條.H(莞式)童顏波霸 ✔

簽到
名稱: H.莞式.童顏波霸
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A78191-尖沙咀-美少女-H.莞式.童顏波霸.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

童顏波霸 甜美可愛型美女
標準萌身高,走肥性感苗條,天然36E大波.超熱情
只有你想不到的惊喜.仲唔快D打电话比我地?
爆正情人級.調情feel一流.床上佳品.超值推介
超值推介.饋贈新老顧客 現在預約贈送一份神秘禮包

190789524884276069.jpg 409023240674475388.jpg 442295255039326277.jpg 一望入去,心跳加速對住童顏波霸,開門一睇女女就知道自已無擇錯,果然勁姣超淫!沖涼好仔細條鳩扯住扯住,又夾下腸~ 沖涼要做既都做哂,出浴室前仲黎招水簫,好落力,出去浴室,我訓係到,佢已經係咁舔我LIN~~~真係好舒服又好興奮! 之後上床環保吹,技巧好好,吹得好落力,搞到我差少少就要投降,埋位扑佢,叫佢做番個9仔式俾我插; 果然聽話,我就一路抽插,成+下都有,插到佢濕哂, 我問佢想我射未,佢話未得住,叫我忍住,再插多幾下,仲話只西好痕,好彩我耐力夠,未射住冇幾耐,見佢只西吸下吸下,好似高潮咁,我再問佢,射得未? 佢叫我唔好射,仲高潮緊,屌,入邊D水好似海嘯咁湧住來,終於俾佢吸啜爆左,從玩事後簫.... 正

多謝師兄分享
多謝師兄分享
必食之選 !多谢師兄分享!!!!!!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 20:21