[中國內地] ❤❤H❤❤天然36E大波.走肥性感苗條.H(莞式)巨無霸 ✔

簽到
名稱: H.莞式.巨無霸
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A70583-尖沙咀-美少女-H.莞式.巨無霸.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

巨無霸 甜美可愛型美女
標準萌身高,走肥性感苗條,天然36E大波.超熱情
只有你想不到的惊喜.仲唔快D打电话比我地?
爆正情人級.調情feel一流.床上佳品.超值推介
超值推介.饋贈新老顧客 現在預約贈送一份神秘禮包
273038584784113272.jpg 404086053084335054.jpg 475771036549140970.jpg 434247076681940553.jpg
今日比我见到条索女,於是一支箭飛佐出去,正所謂打鐵就趁熱,食女就趁早,拉拉聲去穩女拉,此行目標渡船街,上到去一睇,嘩!!不得了,条女在做事,唯有睇下其它女啦,同場重有個D質素都幾好,有兩個就唔系我想食個類型靜翻一個可食,當時我都吾知食唔食好,坐佐一陣最後都系等下先,等咗10分鐘條女出來le 巴打一走即刻叫女條入房,一入到房我第一渣下對波先,對波都幾彈手,及手波幾好渣,搞到我起曬機,手感真係好正!洗白白既過程慢慢幫你洗,好似自己沖咁,好有feel感!!
返到房先黎個漫遊全身,真系好舒服,吹功仲正,下下深喉,差點吹爆,真係快樂不知時日過,20分鐘都有啦!!到我帶Q上陣拉,一開始叫區來個觀音坐蓮,再來個老漢推車,跟住玩左幾個花式!成個人冇力散曬。

多謝師兄分享
性感苗條
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-21 00:15