[賽後報告] Baby全身白雪雪嘅皮膚,成個女朋友咁值得等待的

簽到
名稱: Baby
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A34907-深水埗-一樓一-Baby.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一支公要輕鬆,九點鐘未夠,閃咗去深水埗搵下baby先,眾囡尋她,終於比我約到佢,仲入埋閘,baby擁有36D大導彈,樣貌甜美可愛中帶點銷魂,火辣性感誘人,波濤洶湧無比吸引,全身白雪雪嘅皮膚,成個女朋友咁,主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天,床上,服侍我趴低,先來按摩推油,開背有力有手勢,功架十足,技術好掂,慢慢按摩埋全身,推油真係推得好好,好用心去為我推鬆全身,成個人真係舒服曬,推埋前列腺,手勢一樣咁掂,掂到無心享受。主動攬埋我處,又奶又錫又啜,摩打脷由上而下,啜勻全身,工作室剎那間變得興高采烈,環保吹奏,好鬼投入,刺激地吹到雪雪聲, 吹到細佬硬晒,上套埋牙合體,男上,越黎越多水,baby叫我大力d,加上笑起上黎好姣官能刺激爆燈,換番另一個姿勢,女上騎得疾風有勁,如韋達上身,有速度有力度,爽到男女都呻吟出聲,最後揸住大乳牛後推猛抽,個蘿夠肉又圓,真係好滿足,加速盡插啪啪聲加水聲,啪啪啪,隊到瘋狂爆射,真係好撚正呀。同夜明珠写真做愛真係好滿意,事後浴做足,有講有笑,服務態度好好,臨走仲好熱情,baby係值得返食。
多謝師兄分享
thx for your shared
多謝師兄分享
多謝師兄分享
謝謝分享
多謝師兄分享
白晰膚色  妹性感  

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 17:24