[新兵問路] 急問曼谷tomorrow land

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問有冇師兄去過tomorrowland, 打咗官網兩個電話都係唔通, 因為係最後一晚在bkk, 想知道佢哋membership嘅package係點樣, 多謝各位師兄指教, 去完必定寫報告多謝
女質素可以,但個場好殘舊下重好多蚊。師兄記得帶蚊怕水
媽咪會提供蚊怕水,師兄可以放心。
(咁大個仔第一次係CLUB到都要用蚊怕水)
小心登革熱

出外旅遊須知:

如果打算前往相關疾病流行的地區或國家,應在出發前六星期或更早諮詢醫生,並採取額外的預防措施,避免受到叮咬。

如到流行地區的郊外旅行,應帶備便攜式蚊帳,並在蚊帳上使用氯菊酯(一種殺蟲劑)。切勿將氯菊酯塗在皮膚上。如感到不適,應盡早求醫。

科學研究顯示即使沒有病徵或尚未出現病徵的感染者被蚊叮咬,也有機會把病毒傳給蚊子,繼而造成進一步傳播。因此,旅遊人士從受影響地區回來後14天内須繼續使用昆蟲驅避劑作為防蚊措施。若感到身體不適,如發燒,應盡快求醫,並將行程細節告知醫生。
好原始風味喎 有蚊
露天嘅嗎?  咁嚴重
回復 Mr.TT ##7 的帖子

唔係露天,不過就唔知點解一路飲酒一路俾蚊咬
多謝各位師兄嘅回覆, 最後我哋都係去咗pimp, 唔該曬咁多位

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 14:40