[賽後報告] 杭州小妹真人好靚女,面尖尖眼大大,身材好fit好正,有波有籮,腰幼加白滑長腿,完全係我心中女神

簽到
名稱: 杭州小妹
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A78761-深水埗-一樓一-杭州小妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自從同前度分咗手,都有一排無屌番餐,單靠睇咸片打J都唔係辦法,見深水埗區杭州小妹D廣告嘅誘人相片,兼且D報告都幾真實吸引,就算打個八拆都食得過,儲足成個星期精,預約定就唔會走寶啦,上房見杭州小妹真人好靚女,面尖尖眼大大,身材好fit好正,有波有籮,腰幼加白滑長腿,完全係我心中女神形象。之後大家互相剝衫褲,手拖手行入浴室,佢嘅波推功夫認真一流,玩夾腸仔更係至耍家,洗白白期間更同我大玩冰火七重天水中簫,令我慾火高燒,跟手漫遊到我典床典蓆,上套吸啜進攻细佬,舒服到我打冷震,急不及待帶套騎上來喪搖猛騎,36D豪乳上下左右搖擺,西水長流,表情豐富,轉位來個在洞口操槍,再在鮑魚上磨棍,磨推到水聲吱吱響,屌得好玩又興奮,插到咁上下老漢推車,屁股又好有肉,全程啪啪聲,加上呻吟聲亦此起彼落,真係令我爽到震,再男上狂屌到噴精為止。事後浴做足,放低家用走人~唔單止細佬開心,我更relaxed,應該好快再食。
thx for shared
有優質服務女女要捧場支持。
多謝師兄分享
多謝師兄分享
不錯
多謝師兄嘅分享,果然文筆好好,如果有埋現場真相更好。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 18:02