[賽後報告] 百家樂BB写真嬌媚一笑,真係引人入性,樣貌美艷,身材有腰有波,天然大乳,手感軟熟有彈性,渾圓嘅美籮,我都有曬衝動,囡囡鬼咁心急,

簽到
名稱: 百家樂BB
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A79202-深水埗-一樓一-百家樂BB.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上得山多終遇靚女,洗樓洗到周身臭汗,唔搵件淫娃出吓火都對自己細佬唔住。按鐘入閘,百家樂BB真相写真望住我嬌媚一笑,真係引人入性,樣貌美艷,身材有腰有波,天然大乳,手感軟熟有彈性,渾圓嘅美籮,我都有曬衝動,囡囡鬼咁心急,拿拿臨幫我寬衣解帶,沖涼時好細心,對手好柔軟,幫我洗鳩,波推夾腸,一啖含實我條硬鳩,水中簫,舌頭靈活,比佢攪到舒服無比,跟手做口舌服務,姑娘玩得夠晒癲,令我興奮入肉,尤其環保吹,實在太好功夫,橫簫直笛深喉,吹到我舒服,吹出咗動聽樂章,眼神帶點淫望住我,正到痹囉,上套即黎囡囡先,一騎上來,發覺佢嘅玉洞水源充足且夠緊窄,越騎越有勁,換位傳教士式男上衝刺,百家樂BB真相写真個西咁緊窄,插落去真係high到心跳加速,插多幾吓,開始有水聲,再插囡囡仲反晒白眼,典晒床叫春,十隻手指抓到我背脊都花埋,梗係加多兩錢力,等佢攬到我實一實啦,最後來個轉身對住塊鏡;企喺百家樂BB真相写真後面抽插啦,白滑大蘿友好好推,加上佢D嬌嗲呻吟聲,聽到我如痴如醉,加倍力度向前推進,實在太激烈啦,冇耐我亦發射升空,爽死。至今仍然回味無窮。百家樂BB真相写真服務頂班,想食就要快,手快有手慢有排等。
多謝CHING分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄嘅分享,果然文筆好好,如果有埋現場真相更好。