[賽後報告] 小鸟伊人写真櫻桃嘴仔漫遊大腿內側,鳩又癢,高級環保吹奏,又啜龜頭又奶棒,深喉橫吹直笛奶袋底,搞到我又酥又癢,吹功真係無得頂。

名稱: 小鳥伊人
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A79196-深水埗-一樓一-小鳥伊人.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

出得來玩遲早要還?我出來玩咗咁多年,從來都唔會番桌囡囡,但今次搵完深水埗小鳥伊人就好唔同,仲好似有啲沉船感覺,唔通真係因為佢嘅樣貌身材同服務都特別出眾?遇上靚女小鳥伊人,靚樣似明星,火辣性感誘人,曲線玲瓏令人注目,一對36D巨乳,有波有籮,配修長美腿,全身白雪雪嘅皮膚,肉地嫩滑彈手,沖涼功夫真係好細心,對手好柔咁幫我洗,波推+夾腸,一啖含撚實水中簫,唇舌異常靈活,舒服無比到床上攬實佢邊打車輪邊撩西,hold住對大波,對奶緊貼我隻大脾來掃,上床大家肉博,條摩打利漫游勻全身,用最快最準嘅速度,發揮口舌服務嘅威力,搞到我死去活來,遊到我周身癢,櫻桃嘴仔漫遊大腿內側,鳩又癢,高級環保吹奏,又啜龜頭又奶棒,深喉橫吹直笛奶袋底,搞到我又酥又癢,吹功真係無得頂。忍唔住先來男上體位激情抽插,小鳥伊人好配合,插至波濤起伏大叫救命,自然水愈來愈多,夾住細佬好舒服,轉下個姿勢,揸住我條硬鳩塞入佢美穴,我雙手梗係揸住佢對36D大波波啦,小鳥伊人仲猛烈地狂un幾分鐘,合埋眼不斷享受打樁嘅樂趣,憂怨嘅叫床聲,享受一流,跟住一招老漢推車,從後捉實對奶狂屌,啪啪聲混合西水聲,推到好高漲,小鳥伊人亦反應強烈,係咁反屌我,瘋狂抽插百幾二百吓,一個不留神就精關一鬆,億萬子孫狂射,爽到腳仔軟。沖埋個事後靚涼,攬住小鳥伊人食埋支煙,見出面有師兄等緊,費事阻囡囡做生意,即刻比錢加貼士閃人。唔屌唔知身體好,未食過床上達人小鳥伊人,未算真正享受過性愛。
回復 愛中出 ##1 的帖子

thanks for the report, ching
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝CHING分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

謝謝師兄分享

多謝CHING分享,搵日試吓

Thank you Ching!!

多謝CHING分享