[泰國] 新登場5"7戰神 Urena 好Q淫! 36D迫爆大波 好放好砌 大車 推油 800

名稱: TR Urena
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A79279-尖沙咀-美少女-TRUrena.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Urena

Urena樣貌比AD相更靚, 誘惑眼神, 長頭髮, 好姣好sexy ! 叫得做戰神, 身材當然一流! 皮膚白滑, 5'7左右, 走肥body, 36D迫爆大波, 前突後突, 非常惹火 !

同女女傾左陣計, 女女主動鍚我, 我就抽水, 摸晒全身, 抽下佢對腿同條腰, 幾滑, 又摸埋妹妹, 又滑又多汁…我地玩到入浴室, 女女細心幫我沖身, 鴛鴦浴缸浴, 爬上爬落玩波推, 玩埋水簫同大車, 好正呀喂!!! 好有一種衝動就地正法佢 !

之後上床玩, 推油按摩卒波子, high ! 女女鍚我lin lin, 再慢慢奶到我JJ, 用條舌打圈, 不停深喉, 好有技術, 環保吹奏, 好Q爽皮 ~! 再用大波夾腸玩我條JJ, JJ俾佢對搞到硬爆, 唯有上套, 女女M字腳坐上黎, 我一野插入, 好窄既一線鮑, 先黎女上, 策騎技術高, 係咁Un, 又係咁叫春, 叫聲好甜好好聽, 男上大車插, 脷叠脷, 之後換狗仔, 摸住佢對長腿係咁推, 啪啪聲! 勁好砌! 推到頂唔住射左...事後女女同我沖涼, 繼續車, 臨走前仲送左個goodbye kiss我

戰神Urena好身材, 勁好招呼又車得, 36D巨乳戰鬥格, 要好放 好玩 好砌嘅囡囡, 戰鬥力強, 滿足晒我D性慾! Urena絕對值得一試 ! 800物超所值!
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
有樣有身材
回復 targotargo ##1 的帖子

多谢師兄分享
回復 targotargo ##1 的帖子

多謝師兄分享
多謝師兄分享
正女推介,值得支持!
多谢師兄分享
巨乳戰鬥格
多謝師兄分享
多谢師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區