第二次東A

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上次經師兄點醒,知道屌完女可以返去等候室睇show。

今次上完房就死都唔肯走,一直坐係等候室。結果今晚好好彩,有一大班日本仔喺度齋坐,但係又唔揀女。。。。結果益咗小弟,我就一晚就睇咗兩個show。

大概師兄坐滿左,d女又夠,經理就叫d女換衫(都係d薄莎睡裙,第一次黑色,第二次白色)

跟住著disco 燈,電視播下宣傳片,仲噴下煙霧搞下氣氛。

簡介:

D 女一字長蛇行入嚟係你面前行過圈,高嘅人記得縮腳。

之后d女卡啦卡啦坐係你腳邊,沒分到女嘅師兄唔好緊張,會輪落去。

大概流程:

1)坐你大肶上面拉你對手搾佢對波
一兩分鐘條女轉你左邊位師兄,你就沒女齋望。之後每一式都係,基本上每人兩三招。
2)鮑魚刷磨你下面(你着住褲,仲有牌布)
3)用對波磨你下面,你睇對面ga話會睇埋人地細妹
4)坐你大肶搞你Lin頭
5)坐你身邊,係布下面打下飛機。

之後就跟音樂一字長蛇走人換衫,之後再入黎一字排開俾你地選妃。

如果有記錯師兄指證。小弟都想試口交,係要去東B嗎?
回覆 讚好 不讚 使用道具

很好玩的show,玩多二次都值回票价了…

師兄分到的囡囡正嗎?謝謝分享。想口交咪揾條女上房慢慢玩,定你想几十人睇住你玩?東B無遊戲的,只有簡單行show.

其實「卡啦卡啦」先至係少囡
如果夠囡,每個坐位都會有囡替CHING玩遊戲
另外CHING所講「口交」係唔係團吹
東A才有此遊戲
還要有可能只有星期五或六多客多女夜晚先有
CHING留意一下

聽講東a先有吹,,可惜上次去東a無,,,相對東b無嘢咩特別...

係呀就係團吹,其實好難撞到有多客又多女,我入去嗰陣就唔夠客好多女,全部坐喺水池邊睇你沖涼。如果唔係班日本仔入嚟,都開唔到show

多謝分享,埋單幾錢?

c7h15cooh 發表於 2018-9-23 06:55

今次上完房就死都唔肯走,一直坐係等候室。結果今晚好 ...

師兄這個show 應該是8點幾那個,其實玩得好hea,一來不是每人都有囡,二來冇吹;反而上一round7點幾那個就有團吹。

seems boring...

c7h15cooh 發表於 2018-9-23 06:55

今次上完房就死都唔肯走,一直坐係等候室。結果今晚好 ...

幾好玩,謝謝!

多謝師兄分享

回復 c7h15cooh ##1 的帖子

東b無show玩...

group blowjob only on some evenings

Thanks for Sharing

多謝師兄分享

c7h15cooh 發表於 2018-9-23 15:29
係呀就係團吹,其實好難撞到有多客又多女,我入去嗰陣就唔夠客好多女,全部坐喺水池邊睇你沖涼。如果唔係班日本仔入嚟,都開唔到show

囡囡唔係係池邊睇客沖涼
佢地懶,唔主動
應該有客時主動幫客沖涼

mcdullpig 發表於 2018-9-24 11:57
囡囡唔係係池邊睇客沖涼
佢地懶,唔主動
應該有客時主動幫客沖涼

應該有免費沖涼的, 有師兄話會沖涼時含幾下我就未試過有

口交 是金池