[德、意、法] FKK Club Sharks 一日遊

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

首先多謝其他師兄介紹及提供乘車安排,Frankfurt去Sharks其實好快好方便。

早上10點幾食飽就出發,在Frankfurt Main Bhf買日票16.55 euro 去Darmstadt Bhf,車程大約20分鐘,建議上網check左時間班次先。到Darmstadt上樓梯後左邊直出,在McDonald 門口巴士站等R巴士,我沒有另外買票,之前有師兄話火車票包左,R車係由Darmstadt去北站所以火車票包左都唔奇。有睇之前師兄話第四個站落車,其實係第六個站先岩,站名係Daimlerweg.落車後向前行50米見到Sharks門牌右轉直入。入場唔講啦,其他師兄已經講過。12點幾,大約只有7-8個女女,小弟坐低飲杯野都有女女埋黎傾兩句,但唔好手多多,搭膊頭同腰都可以,有啲吋既女女一揸波就要你入房。場中亦有40寸pat的師奶🙈。坐左個幾鐘突然出現一個高瘦金髮女神行過,即刻跟住佢,原來只得20歳羅馬尼亞女即刻帶入房。小弟比較性急,亦好後悔,依條女好吋,掂下pussy都要extra,亦要匆戰匆決,好快被ko。到3點又帶一個羅馬尼亞女入房,27嵗,可以慢慢玩。到5點幾睇中個19歲Romania女,比較cool但聽話,玩足半個鐘,最後要HJ,依條女最有feel,有睇到佢肉緊嘅樣,雙手捉住床單,好有征服感,佢做左5個月,下面仲好緊。完成3發後食下飯飮下野,睇下女到9點走。提醒師兄最好計劃好回程時間,8點後車好梳,巴士30分鐘至一個鐘一班,去到接火車又可能要等一個鐘。總括係很好的體驗,值得一去。

谢谢分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 maialelam ##1 的帖子

谢谢分享

一連3發精力過人,加分鼓勵。

男人天堂真係好想去

maialelam 發表於 2018-9-23 08:03
首先多謝其他師兄介紹及提供乘車安排,Frankfurt去Sharks其實好快好方便。早上10點幾食飽就出發,在Frankfu ...

回程時如果巴士唔銜接火車時間,等既時間就加倍,回程可去北站坐火車回Frankfurt main station,可撇除係Darmstadt Hbf等巴士時間, 至於北站坐火車回Frankfurt main station車程只係20分鐘,先mark低回程火車時間,例如21:00有車回Frankfurt那你就要20:35分離開FKK-Sharks然後步行15分鐘到北站。

marcinoregon 發表於 2018-9-23 16:45
師兄,你第一件俾左幾多EXTRA,實際有無玩夠30分鐘.還有第二,第三件有無upsell,俾左幾多EXTRA

第一條女lick nipples又唔比,手指掂西又唔比,要upsell先可以,一黎帶袋口交,男上女下一陣,話我郁得慢,要女上快打,10分鐘就完。第二三件好好多,我自己控制節奏,全部我只比50 euro. 仲有個人僻好,玩三件都係佢地當日第一個客😂

後補回程巴士時間表

Chinf, Tks for report.

其實火車時間好易夾, 只要下載DB佢地個APP, 隨時可以查到未來嘅火車到站時間, 不過要注意返有D注明ICE嘅城際快車普通來回票唔搭得。只要學樓主咁落巴士時先行過對面回程車站影低回程巴士時間表, 之後大把時間俾你慢慢夾。雖然場內唔可以用手機, 不過只要你行出左接待處門口就可以, 大把人都係咁掛條毛巾係門口打電話。

另外, 北站火車班次夜晚時好疏架, 而且個站夜晚好少人, 我搭過一次晚上9點左右, 成個站得幾個人, 而且個站冇職員, 燈光又暗, 真係一個唔好彩俾人劏死牛就麻煩...始終去返大站比較安全D

有D女會試你,要兇返佢。我個 strategy 係同佢傾時一早講定我會 at least 100 EU,通常就未入房都乜都比做 (normal 要加錢的除外)。

多謝ching 有用資料分享!

Thank you for your report.  It is useful.

nice report brother! need to try it next time

回復 maialelam ##8 的帖子

師兄, 想問下Shark啲女有無提供環保吹BBBJ. 多謝分享

tyskent330 發表於 2018-10-7 07:23
回復 maialelam ##8 的帖子

師兄, 想問下Shark啲女有無提供環保吹BBBJ. 多謝分享

第二條女用濕紙巾抹左就環保吹,其他無啦

回復 maialelam ##17 的帖子

睇嚟新Sex law 影響好大 聽其他師兄講 以前公價都有環保吹

I meet most of gal do BJ. with the com.they told base on new law.

回復 dcahaimalc ##19 的帖子

Hi Bro. Have you been there recently?