[初哥查詢] 各師兄大陸酒店雞,包一日價錢幾多,五六千有無可能?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

如題,有件食過的去咗四川做酒店雞,咁岩去果度玩,想知包日價錢🙏
應該可以
買部新iPhone XS 大把學生妹陪你玩幾日
ching 有數得計
家下sz D酒店妹一次收你平均1500-2000,當收你1500 90分鐘
1日開工9粒鐘(當90分鐘一次沖涼推揹乜L都好) = 6次 x 90分鐘 = 9粒鐘, 6次x1500蚊=9000人仔...
不過通常冇咁恐怖嘅(除非紅牌) D女冇咁多客可做 周不時等就多過做
所以搵中間價 齊頭5000人仔陪你一日
中間食飯 睇戲 入場票 買小禮物 充電話 玩遊戲 含把冷由你全包.(2000有突 除非買 愛瘋x屎)
ching你可以直接問她5000去唔去馬 通常ok啦 做生不如做熟
不過最近10號風球,四川爆房都可能有風險喔.
回復 chris0623 ##1 的帖子

海鲜价,自己deal
沒問題吧
有钱!
4千至5千人仔過夜
唔好意思,少咗。
你係應該問佢收你幾錢,然後你睇吓覺得嵌合你,俾唔俾得起。或者share出來同大家討論下。
你問我地幾錢,我哋又點知呢。不過樓上個師兄都好好同你計算左啦🤣

認真啲啦,人哋返去四川係收山,定係仍然有繼續做呢,不得而知。不過四川嘅收費係比較平嘅。
各師兄,正確答案七千人仔,外加買野玩一日共用萬二人仔,成都找囡價錢絕對貴過深圳,佢本身一Q收二千人仔,佢都話係香港根本搵唔到錢囉!我深深感受到中國真係起飛了
而家刁系,越來越貴
果然唔平
五千合里的
用手機回應 毛明 #12 的帖子

師兄有無學生介紹?求pm!
chris0623 發表於 2018-9-23 08:15
如題,有件食過的去咗四川做酒店雞,咁岩去果度玩,想知包日價錢🙏

三至四千人仔便可以,當然你想約人係酒店屌足一日又唔同講法。
貴到仆街, 大國勃起
回復 浩能大條 ##18 的帖子

又貴又合理
仲要驚被檢控,
不如留港消費
2015前去沙灣包條靚妹過夜也不用1000, 2013前沙咀向西也800內. 2018要6000? RMB 貶值也太快

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 09:49