[賽後報告] 發利新女混血兒,大波MeiMei,按摩功夫得,床上功夫掂,快感直上大腦神經,真係乜火都盡出,好值得推介

簽到
名稱: MEIMEI
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A74866-尖沙咀-一樓一-MEIMEI.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

到尖沙嘴發利屌新女混血兒MeiMei,姣女大波粉B,真係超抵屌,事先預約好,去到笑容淫淫咁好鬼性感撩人,望住佢千嬌百媚嘅靚樣條鳩都硬到直,身材曲線玲瓏浮凸,對大波軟熟得來又彈手,軟綿綿咁,搞到佢即時有曬反應,
好興奮咁喘住粗氣幫我除衫沖涼,囡囡招呼一流,好夠熱情,攬埋佢係咁搓揉一番,好有親切感,邊傾邊玩波,已經情狀濃濃,有慾火馬上除衫沖涼,洗得細心又落力,侍浴好正,波推夾腸都一一玩到齊,洗到細佬都硬曬汰,享受埋冰水五重天,吹功好勁,好能爽,吹到雪雪聲感覺好銷魂,爽到我呻吟震震上床,
囡囡先幫我按勻全身重要部位,做到力夠穴位準,邊按邊吹水,氣氛一流,簡直對我體貼入微,按到咁上下再黎推油,逐個位逐個位慢條斯理推按,真係超級享受,推完疲勞盡消,為我做前列腺保健,按得非常之有技巧,感覺好能舒服暢快,到happy hour,爬上來按住我錫暈全身,投入又到位,過程極之豪放,奶袋袋啜蛋蛋,樣樣都好細心,擒住碌野吹奏出悅耳簫樂章,有深喉,有眼神,直笛橫簫,大力吮吸鳩頭,真係吹到出曬聲,吹功好勁,吹簫好鬼正,吹得我痕痕咁好能興奮,爽到我忍不可忍,
拿拿臨叫停上套埋牙,先玩觀音坐蓮,無敵大淫娃扭動蛇腰引鳩入洞,騎術一流,騎住我瘋狂上下un,天然穴水源源不斷湧緊出黎,滋潤著細佬,我興奮到立馬換花式,我出盡全力應戰,屌到佢欲死欲仙高潮迭起,再嚟一招反動力推車仔,囡囡不斷扭動白滑屁股,屁股彈力又夠又吸引,我出盡全力,狂推到啪啪聲,真係超好好推,終於一輪轟炸後,成功攻陷佢!爽到震!

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

好吸引!

多謝分享

多謝師兄分享

多謝師兄嘅分享,果然文筆好好,如果有埋現場真相更好。

多謝CHING分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

確實要試試