[囡囡推介] 极品靓女,絕對非常...靚靚腳趾腳交女皇sM女皇,射到佢成腳都係,玩過嘅SM我唸...我驚我會玩上癮!

簽到
名稱: sM女皇
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A76520-深水埗-一樓一-sM女皇.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

原來sM女皇係刺 激好玩唔痛苦架!"又正又索,玩過先知可以有咁多玩法嘅!最近我公司D同事掀起咗一股SM熱,坦白講我真係唔好,但人一世物一世,玩下無 妨....開門見,wow!真人同相一樣,高挑長腿,索爆面孔,(真有D似無線姐仔李思嬅)女王裝束包唔住嘅大S身段,先朝拜下,寒暄下..." 哦...第一次上來就試D冇咁激先架啦!沖涼先!"沖完出來,女王先幫我"搭孖葉"..."我會先令你細佬好舒服,但你唔准出一粒聲,否則我對佢唔客氣 架!"佢纖纖十指開始對我細佬進行觸電式愛撫,女王撩,掃,磨,擰,每一下都咁舒服,爽撚過吹簫呀!而我享受又忍受,由沉重嘅呼吸聲終於忍唔住吖咗一聲, 女王即刻彈我鳩頭,"唷!"都話唔准出聲啦!嗱要玩第樣野啦,依家用口將我女王裝除咗佢,限時三分鐘!"我趕緊搵拉鏈,但女王時而自摸,時又撩我,我根本 專心唔到!"夠鐘!!到第三樣啦!"佢取出一副震旦,慢慢塞入C眼,再開著,我感受到前所未有嘅興奮同震撼!之後女王轉身,同我玩69,佢又吹又Chok 又郁震旦,我真係好撚high!女王隻鮑魚又pink又好水,正!响多重興奮之下,忍唔住爆了...經過今次,我唸我都會上癮!
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

好吸引!

多謝師兄分享

多謝師兄嘅分享,果然文筆好好。

多謝CHING分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享