[新兵問路] 曼谷我要食阿拉伯妹

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有無師兄試過係曼谷阿拉伯,中東妹??
上網睇好似grace hotel門口有, 有無師兄食過可以分享下, 幾錢, 點玩法, 對中東妹評價如何, 中東妹會唔會岐視香港人
自從上次我係曼谷酒店搭lift見到有個中東妹, 只笠頭巾, 上身著白T勁大波, 行路都fing fing下, 又化恆妝都幾靚女, 就令我產生想食中東妹既念頭, 我一生人都未去會去中東, 所以想係泰國食
留明等報告~
大佬們 比料我 我先有得試先有報告
齋講無用...試過先知
c hing..waiting for your report.
"Just go in front of her and ask..."
心動不如行動
只要有钱,点会其视,
除非你無银雨
回復 Kaimingwong ##10 的帖子

你係米搞錯左其他人種 中東阿拉伯 D輪廊好靚架喎!
回復 comeonjames ##1 的帖子

阿嬋嚟架
等報告~

有興趣想知
年前係Grace Hotel試過大波中東妹,3000 ST,有中東雞頭帶嘅。人一世,物一世, 乜都要試吓

中東妹可能難找,中東婆就有大把。
阿拉伯囡囡我都想試,而家响摩洛哥旅行,衰在無窿路...

St 係可以去自己酒店 定要去佢房??
我係上前同女deal, 因同雞頭deal??
they do have Strong body odor if you dont mind. Other than that their body is even better than white girl

出黎玩,咩都要試吓

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 11:46