交友app揾cc,點知原來係啲一樓一囡

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨天用beetalk揾咗條女,傾掂晒價錢同包啲咩
+ {) J0 G2 X9 \) H. _" F約佢旺角MTR等,點知佢話有地方叫我上去,心諗去睇下,唔對路就走。上到去原來一樓一,門口塊牌請按鐘
地址旺角邊到呢?
回覆 讚好 不讚 使用道具

重點係幾錢先,一樓一價錢就無所謂
: M1 Y1 ]4 C2 X; Z  l" k0 l但CC價錢玩一樓一就好似俾人搵本

重點係正唔正6 g+ K  }! u; q3 z+ o: y( f! P6 H
一樓一都可能有好嘢

唔係旺角,我約佢旺角,佢俾個他址叫我去九龍城。, A& J" M! `: n0 q5 g+ x5 L
幾靚,唔識講中文,似泰國人。最後有入閘,400仲平過佢個到個價錢牌,咩都做齊又唔似一樓一咁公式,仲想唔帶袋騎上來,入咗去一下我推開佢叫上套先。- @" r/ C! ?0 {9 S5 x: v

多谢师兄分享, Please PM Contact
$ T3 A: ?* H7 K0 H

咁打死都唔入啦。。cc價玩1樓1。。" C! e7 a( _% J3 t* z. _6 e

( d' W. }4 {0 @. \6 a如果約你係7-11, 多數係點數黨。 係深水埗北角呢啲舊區有機會係一死一,尖沙咀就係酒店囡。% }+ G) ?; d! Z' E$ R9 t0 Z
8 R) B$ \/ ]1 C1 D: s; k
真正cc而家得個二十零三十個。。屌到熟口熟面。。4 [. K( i/ L" w! z
, Z7 |1 Q, u4 x, O" W
要食陀地新鮮就要去酒吧溝或檢屍會容易啲。

搵CC係要同聲同氣,有D女友feel先好玩

搵食手法層出不窮

收幾錢係重點

最後400。我俾多100tips佢,因為佢個價錢牌寫420,錫嘴指插咩都加錢。咩都做齊但佢淨收我400。俾多100tips都覺抵玩。

回復 peterchan79 ##1 的帖子8 V/ t: X! g) w3 |" \$ M9 Z( q0 Z

$ ^4 W) B% s! ~3 m& c好似幾正,幾好玩喎) x# U: y: v0 j6 H
師兄請問可唔可以分享聯絡方法給我
( v! g1 \2 }- p' V0 {* U) Q& U- T

5 P" F7 |# h& B" z" c
幾好呀,我都試過B talk最後都九龍城樓上😆

係bee都試過一個尖沙咀141

Bee app not for local gals

回復 peterchan79 ##5 的帖子
- h8 o  E2 M3 f. }  X) T) @  ?) i' y" M. G$ _
Must have a heart attack when she jumped on

well, 141 girl need to make sales. If she give you discount, why not. at least she is a real deal

呢度有廣告果D?

真軍入左,你三個月後記得去驗,就算只係一下之後戴返套都有可能出事,因你鳩頭已掂到佢啲水,戴埋套喺度啲西水焗住喺入面插囡,啲HIV就係咁走入你條鳩入埋血。5 j7 E- |* i5 o; h* _  X7 d

( y4 [4 w- X1 h! F! n8 O( mRIP