巨乳小悠,超大波女友feel愛愛

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上到去見到巨乳小悠,oh my god!個死人姣樣成個湯盈盈甘,望落頂多廿二三,姣婆守唔到寡個種格,仲拿拿林沖涼入房?嘻嘻入到房,一除左件衫,正丫!對波又白滑,F級別,拱橋都出埋,哇,骨頭真係俾佢按到partpartge,唔講得笑.之後波推背脊再轉身出火,真係火都來晒,佢用兩隻腳夾住你隻腳,一路用手郁一路叫跟住,中間又一路錫我粒的,錫我條頸,唔俾佢玩死真係偷笑啦,仲要配合埋佢d淫叫聲一路跟住你出野,唔得啦,錫左佢塊面兩啖之後轉身問佢,可唔可以做,結果都係攪埋,距吹簫好舒服,雪雪聲,又可以深喉,跟住又可以口爆同顏射,我選擇咗口爆,個感覺好似同女友搞緊甘,唔錯!!一定再返食!!食身材仲有食佢手骨就真係超晒值啦

http://mo.nightlife141.com/zh/6860/%E6%BE%B3%E9%96%80-%E9%85%92%E5%BA%97%E9%A0%90%E7%B4%84-%E9%A0%90%E7%B4%84%E4%BC%B4%E9%81%8A-%E5%B7%A8%E4%B9%B3%E5%B0%8F%E6%82%A0

多謝師兄分享
回復 珊瑚蟲 ##1 的帖子

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享
多謝師兄分享