樓主: Simonhelena

[唱K-GF] 新西班牙夜總會!

想請問質素及收費如何,謝
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Simonhelena ##1 的帖子

邊樹?幾銀,禾都有性趣,雜交爽!

回復 Simonhelena ##1 的帖子

坐枱幾錢个鐘?女錢多少?

回復 algol ##17 的帖子

Sp女大先夠淫呀!ching 好野

回復 hkid709394 ##44 的帖子

人哋出完你再入,好像好危險下喎!

想知玩法同價錢,我經過樓下係咪就吃開到鐵閘就上去?

夜晚是米無咁得?想夜晩去,有無推介?

回復 環保勇士 ##22 的帖子

咁堅?不過好危險啫

回復 環保勇士 ##28 的帖子

有!不過會上袋吊

回復 algol ##17 的帖子

師吧想問下係邊到搵sp🤗

玩環保雜交是攪野極限,玩啲人為攪野去到盡事死如歸。4個人是旦一個有性病都可互相傳播

用手機回應 kitfit #46 的帖子

地鋪嚟喎😑

今日想落去玩😛

環保大雜交… 勁!呢個場啲嘢我都聽講過,例如坐坐下就即刻嚟料,但可以咁激我都係第一次見咁寫

尋日膽粗粗初試西記,六點零到,帶位帶到一邊坐,話有大啲中間位就調出去,我話唔使喇,嚟咗囡先啦!先俾嘢飲再問我喜歡乜嘢囡,我話走肥、瘦就得,等囡期間有啲囡拖住啲師兄走嚟走去,太黑關係,只見到啲囡嘅身型算可以,都係嘅,嚟呢度就係要玩feel, 睇得太真就唔好啦!
到囡嚟,我都冇問佢乜名,坐低就自動自覺捉我手摸佢,先上身揸波,再往下摸大脾,期間有呻淫但細細聲,呢個時候,隔離位條囡同佢嗰位師兄講:咪啦!濕哂喇!我立即望過去睇下,可惜太黑乜都望唔到!跟住條囡都自動扯高上身,再除底底捉我隻手摷佢,我都分唔到係水定KY, 總之就濕立立啦!然後佢跪低吹我細佬,一吹就十分鐘,我未試過吹爆,亦冇諗住咁做,所以叫佢停,屌閪吧!點知佢好似咋聽唔到咁,仲起勢咁吹,我話:咪吹喇!執劑先啦!然後佢攞套啦,但佢袋又冇喎!只好叫個路過嘅姊妹幫手攞,我隱約見到幫手攞套條囡身型都ok,下次一定執佢一鑊。講返呢度,條囡幫我上套後背住我坐落來,但唔夠五分鐘佢同我都攰,位置太唔就手,佢唔係瘦,但唔算太肥,有腩有波,但我都係喜歡瘦囡多啲。咁就叫佢瞓喺梳化上,我就單膝跪梳化單腳企地下就狂屌條囡,係就唔係幾舒服,但夠刺激同淫亂,條囡叫得好大聲,因為唱K聲都好大,隔離條囡都叫到拆天咁,我嘅獸性就大發,屌得仲激烈,大撚大撚咁拮入去,條囡都冇乜聲出,因為個場實在大嘈,大概屌咗二十分鐘左右,喺我就出嘢時,另外一條囡推走埋嚟攞紙巾,佢見我望住佢,佢同我講:冇事,你繼續!我呆咗一陣,跟住全力抽插出嘢!條囡幫我清潔緊時,我睇手機見有friend call我,只好俾小西費條囡然後埋單,咁就完成我初次西記之行。
玩係好玩嘅,但你要放開哂所有要求或標準,唔係唔可以有,只不過要將就下咁解啫!久唔久玩下唔錯嘅,喺一個咁開揚嘅環境之下,又喺一班唔認識嘅陌生人側邊屌閪,真係幾過癮㗎!

tungguanchai 發表於 2018-11-22 11:42
尋日膽粗粗初試西記,六點零到,帶位帶到一邊坐,話有大啲中間位就調出去,我話唔使喇,嚟咗囡先啦!先俾嘢 ...

咁我想問下你當時又話岩岩坐低叫個瘦既女黎既. 跟住你又話隔離有條女捉住你伸手摷佢....夠竟你同自己條女搞 定 隔離條女呢?

用手機回應 老點 #58 的帖子

我講得唔清楚,我只係搞坐我嗰條囡啫!隔離條囡我只係八啩想𥄫下,但太黑乜都𥄫唔到,佢哋摷緊時講嘢好大聲,想𥄫下都好正常啫!同埋有人唱緊歌好嘈,我砌緊條囡又嗌到拆天咁,我留意到路過嘅人都停低望下,個feel幾刺激啫!

用手機回應 老點 #58 的帖子

我講得唔清楚,我只係搞坐我嗰條囡啫!隔離條囡我只係八啩想𥄫下,但太黑乜都𥄫唔到,佢哋摷緊時講嘢好大聲,想𥄫下都好正常啫!同埋有人唱緊歌好嘈,我砌緊條囡又嗌到拆天咁,我留意到路過嘅人都停低望下,個feel幾刺激啫!