爽爆索囡-F級冰悅

類別: 優質桑拿
名稱: F級冰悅
網址: http://mo.nightlife141.com/zh/6302/澳門-酒店預約-預約伴遊-F級冰悅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好耐沒有露面, 呢排食得A380多,
那裏假波多, 假相多, 偶然才不跌錢食得好.
見冰悅回來, 荷包由餘下少少錢. 一於執番劑好野.

約好時間上去, 囡囡一改以往少女孩的裝扮.
改為性感女仕路線, 但點改, 胸前兩個大包, 仍很有爆炸力.

搞到我細佬都址曬, 立即在脛上狼吻, 實行手口碰用.
隔著衣服抽油水不久, 立即沖身準備一戰.

冰悅D衫點轉都係淫底,囡囡好狼死咁鍚我全身
錫到大脾內側時似觸電咁, 搞到我著晒火,
跟住佢轉身壓住我就反擊, 又添又吸,
隻手就喺我細佬上不停套弄,爽到我打震,錫完一輪開始吹,
吹時好俾心機上下快慢吹得好鬼舒服!
feel到自己就黎頂唔順, 再轉身壓住囡囡就一路啜lin,
一邊揾位,幾番頂磨之下很快就feel到濕濕地,一野爽曬!
進進出出,囡囡反應好好,托住佢對長腿上插入就大力狂插,
囡囡終於都忍唔住大叫,床聲越出,我越加速,囡囡越high!
興奮嘅表情,肉緊嘅叫聲,令我興奮到極點,再托住囡囡雙脾玩,
再轉從後邊上,大力狂推幾十野爆再!一番激戰落黎,
係筋疲力盡下,沖洗乾淨後, 好滿足走人。

仲然轉左食A380, 但冰悅始終回味不跌錢.
WeChat Image_20180923213343.jpg
WeChat Image_20180923211841.jpg
回復 fatdog159 ##1 的帖子

多謝師兄分享
多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享
好耐無見,一路向西James哥

多謝師兄分享

多谢师兄分享