灣仔新場芽莊SPA,越南新女Ivy,修長美腿,瘦底高挑,好玩得又配合,真係俾番個Like佢!絕對物超所值!

簽到
名稱: 芽莊SPA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A75198-灣仔-水療SPA-芽莊SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

追求優質享受嘅國際大都會,一次過滿足你三個願望,可能已經唔足夠;灣仔新場芽莊SPA一次過滿足你6個願望,
優越地段、豪華環境、靚女技師、星級服務、合理消費、全方位享受,帶俾6星級嘅按摩體驗。
場內裝潢典雅舒適、豪華別緻,設有多間獨立單人按摩間,房內佈置柔和舒適,我可以係寧靜舒適嘅私人空間裡,盡情讓疲勞嘅身心慢慢放鬆。
越南新女Ivy,有樣有身材,Model走肥身型,蛇腰美人,修長美腿,皮膚滑如豆腐,全身自然美,真係引死人。
沖完涼後,骨床已舖設好咗一次性床單,等待Ivy嘅服務,呢排工作壓力大,要減減壓,一開始先黎個開背,開背有板有眼,手勢正宗一流,大場技師手法,好勤力按全身穴位,夠力水得黎穴位又準下,細心按摩埋全身,
跟手越式推油,技術ok唔使講,好用心用意去爲我服務,主要係推鬆返D肌肉,細心慢慢推,簡直一流享受,用力推鬆全身,精神爲之一振,成個人都舒服曬。
緊接到振奮人心時刻,訓係隔離攬下佢,傾下偈感覺好正,加上人靚身材正,我真心中意.....我從來未諗過用手指都可以咁舒服,簡直心曠神怡,願意玩互動嘅囡囡愈來愈少,Ivy好玩得又配合,環迴立體導航聲,好快升到極樂境地,真係俾番個Like佢!
事後清潔做足,Ivy服務殷勤,值得推介!
回復 bbaba ##1 的帖子

裝修豪華越南美女如雲。
越南美女
越南美女
個場睇落幾唔錯喎!
回復 bbaba ##1 的帖子

多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 23:13