[食家報告] 釜山Jagalchi 綠街中出疑雲

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說首先多謝之前呢度share 釜山夜遊地圖既師兄。我酒店原來好近綠街,第一晚行過去先觀察下,佢果位置根本就係係d屋苑入邊,仲有平民住,我都嚇一跳紅燈區係民居入邊。。真係如師兄所講d阿豬媽好狼好主動,係咁拉你手埋去睇女,又扯衫又成,我話Chinese都話冇問題(之前試過話Chinese彈我鐘係首爾),可食用都唔差。咁視察完,尋晚就出擊準備入閘,再黎d阿豬媽又衝過黎,好似打18銅人咁,今次有問價,統一應該都係8萬左右,但有一點留意,服務係可以傾,好似我睇第一檔就話冇得kiss,仲話周圍都係咁,第2檔就話有,特別服務比你(但佢d女略肥)。跟手睇左擋格左幾檔阿豬媽,有檔d女都唔錯但太過整容樣,跟手入左另一檔,個阿豬媽話有service, 條女30零歲,少少風月殘樣,但對波目測有C,D真波,就試下佢。上樓自己沖涼,跟手女女用少少英文溝通,初初佢拎住果dom話ok唔ok, 咁我話唔ok(我以為佢話bj要唔要dom),佢除衫一野上黎就大車,估唔到真大車伸晒脷果隻,之後啜我Lin, 我又揸下摷下真波黎,摸到妹妹有d乾,之後佢就一野環保吹,仲要吹得好好,雖然冇深喉但技術係有少少齒感但你又唔會覺得痛,同埋啜得好勁,我都差d爆,跟手我摸一摸佢頭示意插入,呢個時候估唔到佢就咁成條隊左入去女上。果下我諗緊帶左dom啦咩?我都未黎得切反應,由於我太耐冇做又好好feel佢un左十零廿下直接出埋(我呢刻疑惑緊係咪中出左@@), 跟手佢用紙巾抹下果閪,同我抹下細佬就自己沖涼。。。我個人都未反應得切。。佢沖完涼叫我沖完自己著番衫落樓,佢就落去接另一個呀叔。十零分鐘咁完成左呢次釜山夜遊(其實有半個鐘)。。。走果時仲有另一個阿豬媽埋黎,我話做完佢話做多次啦(有錢都未回得切氣啦)。。。我唔理佢揚長而去。
ps. 同以前清涼里,海雲台玩法一樣,但海雲台貴少少女選擇都少,不過果邊冇阿豬媽企係度拉客。。。所以冇咁煩擾可以睇女慢慢揀。不過今次日頭行得多腳軟,搞到夜晚今次玩得唔耐係一個遺憾。。其次冇啦啦咁樣特別服務真係唔知驚喜定驚嚇。。。不過覺得平過kiss room kiss 加bjhj都8萬(雖然一個鐘),但我情願去番呢度打下阿豬媽陣睇下女
回復 squall1114 ##1 的帖子

Nice report! Thanks for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

very nice experience, well done!
Green Street當然正過kiss rooms好多!  Kiss Rooms最揾笨7 ..

海雲台d玻璃屋…
都拆得七七八八
好快變成歴屎

Thanks for Sharing

Ching 真係好勇敢

squall1114 發表於 2018-9-25 08:56
話說首先多謝之前呢度share 釜山夜遊地圖既師兄。我酒店原來好近綠街,第一晚行過去先觀察下,佢果位置根本 ...

恭喜師兄食到野野
btw, 釜山有無師兄試過釜山Anma?

不知不覺打真軍,哈哈。

brotheron 發表於 2018-9-26 00:25
恭喜師兄食到野野
btw, 釜山有無師兄試過釜山Anma?

冇...雖然知道有5間...不過好似話D 招牌都收收埋埋唔多熟...而且我住唔近西面...有D 遠

good to share the report with us brother!

squall1114 發表於 2018-9-26 02:21
冇...雖然知道有5間...不過好似話D 招牌都收收埋埋唔多熟...而且我住唔近西面...有D 遠

有探驗的心,可能有好野

睇到好想即刻去打阿豬媽18銅人陣

3615 發表於 2018-9-26 19:59
睇到好想即刻去打阿豬媽18銅人陣

你真係有心理準備要著番D 厚D既布既衫...唔係真係衫都比佢扯爛

brotheron 發表於 2018-9-26 18:30
有探驗的心,可能有好野

都係既...不過我今次冇預咁多$同埋同屋企人去...所以時間唔係好多...

多謝報告

四台有無英勇奬畀呢位大哥

abcdefghi 發表於 2018-9-27 12:19
四台有無英勇奬畀呢位大哥

講呢D....我真係都唔知佢冇啦啦咁樣咁突然家...果下黎唔切反應...

多謝師兄中出分享