[曼谷] 沒事曬曬曼谷ptgf and soi 22

PTGF好多好正阿~唔知女女同相幾多成似?
回覆 讚好 不讚 使用道具

D PT GIRL 好得... 食得過

回復 roadpeople ##61 的帖子

https://www.google.com/maps?q=New+Yotse+Hotel,+39+Soi+Phraya+Maha+Ammat,+Khwaeng+Khlong+Maha+Nak,+Khet+Pom+Prap+Sattru+Phai,+Krung+Thep+Maha+Nakhon+10100%E6%B3%B0%E5%9C%8B&ftid=0x30e2993a53e34cdd:0xe15237c64dd319af&hl=zh-Hant-CN&gl=cn&shorturl=1

回復 kiddy ##1 的帖子

C.Hing 可以 PM agent contact 我嗎?

kiddy 發表於 2018-9-27 10:58
回復 roadpeople ##61 的帖子

https://www.google.com/maps?q=New+Yotse+Hotel,+39+Soi+Phraya+Maha+Ammat ...

Thank you
幾錢一Q? 酒店堂食,或是外賣?

回復 roadpeople ##69 的帖子

選好妹後直接上去開房間

多謝師兄報告¡
請問你係住邊間酒店?睇相好似幾好

newbra 發表於 2018-9-26 01:56
"pp站某家快餐店號稱都19 yrs"

我都有性趣👍

Ptgf圖片吸引,謝謝分享

D妹妹好得呀 求pp快餐店名 請求PM聯絡

回復 spike_nny ##71 的帖子

Marriott thonglor

kiddy 發表於 2018-9-29 09:27
回復 spike_nny ##71 的帖子

Marriott thonglor

尼度啲師兄個個都咁有錢…住貴酒店😭🤣

回復 Kimchen ##77 的帖子

但這家萬豪服務品質每下愈況 怒
只是好在離momo超近 所以每次都住這

kiddy 發表於 2018-9-29 11:16
回復 Kimchen ##77 的帖子

但這家萬豪服務品質每下愈況 怒

我就無所謂…乾淨光猛就👌🏻…只要係phrom phong  asok兩個站附近就得🤣
thong lo附近無咩野玩,去玩啲地方又行唔到過去,酒店又貴🤣
唔鍾意住nana果邊,太多阿差🤣

回復 Kimchen ##79 的帖子

師兄行家 主要是我鐘意有廚房和大浴缸

kiddy 發表於 2018-9-29 13:13
回復 Kimchen ##79 的帖子

師兄行家 主要是我鐘意有廚房和大浴缸

廚房🤔師兄玩十二道鋒味🤣

師兄,你bj shop條女張相,最好打格或者收埋佢…佢老闆娘唔鍾意啲女私下同客出去
(我試過好鬼鼠咁同佢地落Scratch dog…你相張果個都有份🤣)
費事有鬼爆出黎,女女難做🙏🏻

回復 Kimchen ##82 的帖子

師兄可否幫我刪除 我貌似無法修改
感恩

kiddy 發表於 2018-9-29 15:41
回復 Kimchen ##82 的帖子

師兄可否幫我刪除 我貌似無法修改

尼個功能要版主先有權限🤣