有沒有人玩緊矽膠公仔?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想問下有沒有人玩緊矽膠公我仔,好想買一個玩下,但會唔會玩兩下又悶呢?
- M; N4 D$ J! \2 f, L, LC HING 又點樣收埋件公仔呢?萬一有人探,又見到個公仔,咪大件事?

回帖獎勵 +80 元錢

禾都唔支
謝謝你回覆& A! j6 l( r/ c2 q1 n* V- l
8 U- u0 V2 p% ~; y5 C
幾雞嘢一個果D?
好貴吓噃!
真係好貴的,想睇下有沒有人玩緊
$ p' b$ B# U( W8 P4 X
阿輝叔 發表於 2018-9-27 00:27 2 O# j' y8 C: N, a; b; n: V
想問下有沒有人玩緊矽膠公我仔,好想買一個玩下,但會唔會玩兩下又悶呢?
, v9 ]4 A2 n+ z# h  iC HING 又點樣收埋件公仔呢?萬一有人探,又見到個公仔,咪大件事?

: u. k) \: f7 A% `( M現在好平je 4000有找。 買個sofa仔收埋佢。
4000蚊咩野樣
4千吊得過,幾次都回本
有MINI公仔,細細個易收藏,我都好想買,但唔知邊度買
4千?我都想知乜樣!
ar102894 發表於 2018-10-2 15:53 8 I1 X7 }  `! x, [) S5 _: a
有MINI公仔,細細個易收藏,我都好想買,但唔知邊度買

1 u! }! R( r4 w( `' j& l3 Z迷你唔係咁好,吊既時候怪怪地
阿輝叔 發表於 2018-10-3 02:16 # ^0 Y2 N( O+ b" n5 G# e
迷你唔係咁好,吊既時候怪怪地
) H* J9 w0 Z( K/ p
當佢一個自慰器囉,有手有腳有頭,都幾得意!
yahoo拍賣見過有 4千 打個名應該搵到
4千 ? 港纸定美金 ? 淘宝货 ?
Facebook seach 香港成人玩具 實體娃娃3 C5 B3 R2 ~% u) n. F! P, O4 ^% j
謝謝你,會去睇睇
回復 artlo ##15 的帖子
% E9 q1 S: _6 o* y# {; J
$ i6 U. `8 a2 Z% d; p咁貴,玩真人好過
play69boy 發表於 2018-10-9 20:20 9 Q* W9 t( J  `1 P8 ?; U
Facebook seach 香港成人玩具 實體娃娃
% w8 \6 o& O# y  ?4 V
Nh矛咩野睇
應該少啲,問題都係點炳埋咁大件野.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 21:24