國慶前去東B

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今天又有機會偷食,下午三点到碼頭。東X套票今次好多客,我就不用問,直接買了换船飛。好多人,同黃牛佬交换了即走航班,顺利到達。沖涼後即揀女,四川姑娘,好L靓,160左右,黎左一个月,但無波。笫一次食B店貧乳娘。但樣靚绝可補償。服務ok,出了一Q。現在等会否上多Q。

再選女,被女包住但吾見經理,D女好串叫我揀就得。想講時經理死出黎。選了泡菜7015,泡菜妹推介女僕,SM,因為話房大,合我心意。剛才弟一Q都係女僕,但今次是Korean, 佢講的。雖然女女假波假樣但當然係整得靚, 好笑容車得皮膚白滑,不太幼但服務一流好好屌,吾係出止左一Q应該好快派貨,收音機實在太x输服啦!最後狗仔完成滿足的1Q,一分錢一分貨,值。

同場有兩位樱花妹,吾太靚但OK。如果未試過日本妹我会揀。今晚預計好多客,以為要爭女爭主題房爭船位,点知都不似預期,好鬆動,快樂的一个周五,回味無窮。

補充內容 (2018-10-10 21:09):
原來食笫二个日韓只減五百,祖記先有一千減
恭喜師兄又食東B正野😬
回覆 讚好 不讚 使用道具

有冇師兄試過5 1 or 10 1去東B, 是否真係多大陸客到好難有位,到時咩時段去比較好?因為諗住後天去,驚太多大陸客😂

回復 GoMacau ##3 的帖子

現在吾多人

四川姑娘係唔係要加錢果種model?

回復 nokip ##5 的帖子

2398套票補600

港珠澳大橋快開通,到時偷跳更方便。

見唔見口氣大波妹?

vv--vv 發表於 2018-9-28 23:01

最衰冇得直揸入澳

多謝師兄分享

回復 alswi ##8 的帖子

吾覺眼了

回復 vv--vv ##7 的帖子

充值就更扺玩了。

vv--vv 發表於 2018-9-28 23:01

千萬不要開心太早。近年澳門愈來愈塞車。我前陣子去,回程時就乘金光飛航,由銀河塞足一小時才到氹仔碼頭,結果要搭1830班船差点交不到人。上次醒d由銀河搭的去澳門碼頭,結果都塞,緊緊趕及1730班船。問過司機若港珠澳大橋開通,可能仲塞。對我們呢d偷跳客就更慘了。

你偷跳真係好快手,速去速回

回復 wongwingkin ##6 的帖子

3K食北姑我仲未過到心理關口...
寧願俾5K食櫻花了...

回復 Lawrence王子 ##13 的帖子

居然對陸路交通有期望?
未開都可以斷言唔會慳到你幾多時間
條橋目的唔係方便平民的

回復 Lawrence王子 ##13 的帖子

所以我吾敢去不近碼頭的店。塞一个鐘会變成災難。

回復 tarochan ##14 的帖子

偷跳要計好時間,今晚玩耐左,泡菜遲返工,選了三輪先遇到佢,所以只快過老虎十五分鐘返。好險

wongwingkin 發表於 2018-9-29 00:16
回復 tarochan ##14 的帖子

偷跳要計好時間,今晚玩耐左,泡菜遲返工,選了三輪先遇到佢,所以只快過老虎十五分鐘返。好險

你好似做現場直播,一路跑緊一路報告,精力充沛

回復 tarochan ##19 的帖子

跟唐兄學野