求教路(日本妹)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

機會黎喇!飛雲

老婆同朋友去咗旅行,我都唔執輸,聽日想過大海闖一闖

但對上一次過大海玩已經係兩年前嘅事喇!

爬咗幾日文,心思思想過去玩日本妹,都知道食日本菜貴啲,但機會唔係成日有

過咗今次又唔知要等幾多年,所以都想對自己細路好啲,食下日本菜

但係人生路不熟,小弟想請教下澳門邊個場會有有高質啲嘅日本妹選擇?

我爬咗幾日都只係見東B有日本妹,咁請問東B即係間....?

無言感激!番黎一定寫番個詳細包膠🙏🙏🙏

唔好意思,仲有想問下大約幾點啲日本妹先返工㗎?
東B即東宝,在東方皇堡酒店4樓。我昨晚去有兩个,之前去好几次也未見過,但不是很高質,相頭不及好多祖国美人。但日本妹服務应該不錯。

帝豪应該也有,仲要係AV女優,當然係吾出名。

師兄想吃日本妺,何不直接去日本呢?
带着平常心去一定有惊喜的,期待师兄报告,谢谢!
日本妹先返工㗎? 6-7 pm

對於已有女友或老婆的港男,能去澳門偷食已經不錯了。男女是不公平的,老婆與閨蜜去旅行是天經地義,但老公與酒肉朋友去旅行是萬萬不能。除非你是單身或大神級別玩家,單獨去日本找日本妹只能是個夢而已。
回復 HK_Nigel ##5 的帖子

老虎去旅行是一个極難得到日本偷跳的時机。今年三月去左一次,4日吃左5个樱花妹,有兩个返吃,萬鬆D肉金,係咪好扺
wongwingkin 發表於 2018-9-29 11:57

老虎去旅行是一个極難得到日本偷跳的時机。今年三月去左一次,4日吃左5个樱花妹,有兩个返吃,萬鬆D肉金,係咪好扺

師兄厲害ar, 你去日本有咩地方介紹下?
wongwingkin 發表於 2018-9-29 07:14
東B即東宝,在東方皇堡酒店4樓。我昨晚去有兩个,之前去好几次也未見過,但不是很高質,相頭不及好多祖国美 ...

多謝師兄,尋晚再爬下文總結下,目標係去(東B、帝濠、豪門)其中一間

如果我唔買套票,walk in會貴好多嗎?因為想喺屯門上船,同埋想請教下豪門同帝濠地址喺邊㗎?
HK_Nigel 發表於 2018-9-29 11:47
對於已有女友或老婆的港男,能去澳門偷食已經不錯了。男女是不公平的,老婆與閨蜜去旅行是天經地義,但老公與酒肉朋友去旅行是萬萬不能。除非你是單身或大神級別玩家,單獨去日本找日本妹只能是個夢而已。

師兄你講得啱呀,真係機會難逢,所以趁有機會咪想對自己好啲試下櫻花妹
wongwingkin 發表於 2018-9-29 11:57

嘩!恭喜師兄食到咁多好野,但係過日本好似好大工程....

去幾日更加係諗都唔諗,所以今日過去都係打算即日來回咋!
回復 魔CHRIS ##1 的帖子

東A東B都有
建議去日本 更多
回復 tonight838 ##7 的帖子

大阪各新地,之前有出報告

回復 魔CHRIS ##8 的帖子

套票包左船飛,多D師傅功,即扺D,但屯門应買吾到套票,出番去上環等D旅行社介绍,吾要回程船票也平少少的
魔CHRIS 發表於 2018-9-29 13:48
多謝師兄,尋晚再爬下文總結下,目標係去(東B、帝濠、豪門)其中一間

如果我唔買套票,walk in會貴好多嗎?因為想喺屯門上船,同埋想請教下豪門同帝濠地址喺邊㗎?

套票係包船飛和一些師傅工服務
及只有上環才有套票買
而walk in就係每樣服務每樣計錢
價錢兩者差不多
不過套票係平少少

登錄/註冊後可看大圖

出發!

另外想請問豪門同帝濠地址係邊?
18 好似多D選擇,中日越韓俄都有!

Did you go by yourself? Do you speak Japanese?
酷新丁 發表於 2018-9-29 20:19
Did you go by yourself? Do you speak Japanese?

係,一支公

唔識日文...
回復 魔CHRIS ##18 的帖子

去馬交玩吾洗識日文。
魔CHRIS 發表於 2018-9-29 20:45
係,一支公

唔識日文...

Good for you. I heard they don't take your business if you are not with locals.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 18:18