飛虎出征之東B大戰

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

正值國慶前夕,肯定要好好咁發洩下啦..因為本狼係東B常客就無買套票之類,反正係米都有幾個師傅工送俾我,我咪就call定媽咪話我過黎先咯!黎到碼頭媽咪好識做咁派定車接我去主場,其實你地會問:點先可以成為會員阿?係咪消費好高先可以入會之類...我既答案係:主要有消費,自己把口識講d,媽咪就會送左會員卡俾你,下次去就會有幾個師傅工送好玩好多...進入正題,入到去除衫沖涼,精洗一下全身上下,成個男人返曬黎之後就開始去水池選妃,今日入去見到30條女女,有祖國,越記,烏克蘭,哈塞克斯坦,泡菜,日本同環球小姐...價錢由2xxx-4998不等,當然其中最貴肯定係泡菜同日本啦,畢竟人地舟車勞頓,千里迢迢送溫暖...韓國睇黎睇去感覺個樣比較膠同埋唔知個波係咪水貨,所以就pass,其它祖記我就用x-ray掃過去,揀啱一個,跟著日本妹又一個就雙飛,根據今次經驗,不同國籍一齊雙飛真係唔好玩,佢地唔識互相配合,流程大概都係吹啊,錫啊,大車啊之類,足足屌到我兩腿發軟就派彩...出黎休息室吃野見到有個越記超級靚+S型身材,稱為🐍腰,佢經過個陣同佢傾左幾句就mark低左佢number就續集到第二日啦...第二日凌晨精蟲上腦,再次去到主場,叫mami幫我book定我尋晚見到既越記mm,今次真係無選錯,豐滿既三圍,24寸既腰圍,翹翹既屁股,我揀左sm主題,見到佢著到咁即刻慾火焚身,跟著一入到房咩都唔洗講我地兩個好似一拍即合咁大車,車到佢一直想話要,佢亦奶到我全身都係印記,感覺總之好難形容,一句話總結就係:你值得擁有...留左佢聯繫方式日後好相見...同佢大戰期間,佢黎左兩次高潮一直話好爽,我當然開心啦,因為我知道我事實的確唔差哈哈...咁就結束左兩日既東B行程啦,下次一定會再去!
師兄好利害
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄利害中日大戰

回復 Specr ##3 的帖子

以後都係分開玩好d

回復 wongwingkin ##2 的帖子

今晚繼續去

回復 Lucas_lou ##5 的帖子

師兄精力充沛,等睇報告。

回復 魔CHRIS ##7 的帖子

見到日本妹未?B店有free wifi

wongwingkin 發表於 2018-9-29 20:53

見到日本妹未?B店有free wifi

做緊採耳,未睇女,不過頭先水池見兩件祖記好得

我怕一陣都係選祖記....

回復 魔CHRIS ##9 的帖子

祖記吾差。食多件扺D

回復 Lucas_lou ##1 的帖子

現有哈薩克&烏克蘭妹子

我大概都系12點幾出發

有2個環球小姐好得,一個叫冰冰另外一個重慶既唔記得咩名

回復 犬齒郎 ##11 的帖子

不過唔啱我呢

Lucas_lou 發表於 2018-9-29 22:37

有2個環球小姐好得,一個叫冰冰另外一個重慶既唔記得咩名

環球小姐我只見到一個,不過東B食用率真係好高,好在我堅持目標,心態冇動搖

在場有兩個日本,兩個韓國,韓妹個樣同身材真係好掂

好在兩個日本妹其中一個都算靚女,最終都完成使命選了日本妹

今次行程非常滿意,啱啱上返大廳諗緊試唔試多件祖記😏但係要啲時間回一回氣

搞到女女爽的確正!

恭喜師兄食到好野!

回復 Lucas_lou ##1 的帖子

兩日屌西成功之旅。

回復 魔CHRIS ##15 的帖子

沒介紹錯呢,我有用心寫reports噶

回復 lcmmcl ##16 的帖子