[芭提雅] 咸濕餐廳 Sexy Restaurant Kabuki

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Sexy Restaurant Kabuki 自己fb搵啦 係aya hotel 側邊
20180629_021518_1.jpg 1.JPG 2.JPG
餐廳樓下會有d膠椅放係度,會有女坐係度等客,我諗樓下見到既,就係你樓上見到既所有女。 (PS:我當日去d人唔係呢班(9月尾)
坐"爽條"時見到廣告寫明要"予約",但上官網,fb一大埋日文,睇唔明就無預約,walk in都得。
門係關上,要女拍卡先入到,係保安理由??因為google過pattaya之前好似有人體盛,但最後比泰警掃清晒。
之前黎過一次, 但因為樓下只坐左一個肥婆, 最後無試。

上到去格局如下,有6張枱,一張枱坐到4前6個人,我當時9pm去,只有我一個人包場。

睇一睇menu,有日本,泰國菜,價格一般水平,唔平唔貴。我當日叫左一個綠咖哩雞,一個白飯,一碟炸雞翼,一杯柚子酒。叫左野食周圍望下,見到有張instruction menu喎,內容大致係話呢度會有美女陪你一齊食飯,而你雙隻手係唔使自己郁,因為一來有人餵你,二來你隻手會唔得閒咁同d美女玩,睇到呢度,我滿懷希望。過左一陣,侍應就黎問需要女孩陪嗎,當然要啦。
收費係成張單加20%,再加女一杯drink好似150定200b。

女上到黎一字排開,大概有6個,質素就麻麻啦,咁我就點左個著女僕平陰既女。死啦,女女好似都cool cool地,平胸,近地好似麻麻地。
女女話佢英文麻麻,我用泰文講我泰文ok,講泰文啦,但女女都係坐到好開下,我心諗就算,還掂條女近睇都唔係我杯茶。之後女女問我唱唔唱k, 話入k房400b一小時。佢個k房system好似soi thaniya果d咁,咁我就話我想唱果首歌你呢度無(因為我係soi thaniya)唱過無,我講首歌名,佢話有有有,佢話好想唱k,咁我就算,400b啫。
轉左間大房,setup都唔差,硬件都唔錯。女女走去點歌,搞到好耐,話搵唔到我講首歌,我都話無架啦。算啦,d野食一早黎晒,我話唔好點歌著啦,無就算,食野先。佢無咩理,同我講sorry無我講首歌,佢點其他歌ok嗎?我話ok
我話d野食到齊啦,食野先啦,佢示意叫我食啦。呢個時候....我諗起張instruction...... 說好既有人餵....說好既雙手忙到唔得閒食飯呢....聽著佢好投入自己坐埋一邊唱歌,我就自己一邊食飯,我心諗算啦算啦 而家9pm,黃金時間,晒錢事少,晒時間事大,渣渣臨食完飯閃。
唱完一首歌,我已經食左一半啦,佢又好似無意慾去食,我唔理佢啦,佢問我"你自己食無問題?"我都食左一半,你先問,條女我真係無咩興趣玩落去,就答佢"okok"之後我使出香港打工仔悲歌秘技,食個快飯,係一首半歌既時間食完飯。食完立刻叫埋單,女女好錯愕,我心諗真係屌你都廢事,唔好晒我時間,侍應都好錯愕,但又無問我咩事,我廢事主動屌,埋單total 1003b , 點解我咁記得,因為我數神沙,tips都唔會比1b。之後就急急腳衝去walking street。
間店消費又唔算貴既講真,係soi thanyia 唱個k都差唔多1000b落樓,呢度食埋野wo。主要我覺得係我唔好彩選錯女啫,一黎條女又唔主動,二黎條女又無吸引到我去做主動,兩個唔主動既人既結果,反而我見有另一個小肥妹仔好似成日笑大大波咁ok d,但果日我想介油就選左個瘦平胸,做成大錯。如果一大班人可能會幾好玩既,總括而家呢次係中伏,但係女女問題,或者另一條女會更好,同埋一個人1on1可能會悶左d, 一班人就會玩得開心好多。

D女養既貓,好靚女,但我摸摸佢個頭,擰過黎發出老牛聲,芭堤雅連貓都有LB?? HAHA
其實我唔知霸頭位有乜着數不過霸咗先睇!同多謝師兄分享!

回覆 讚好 不讚 使用道具

好正牙

comeonjames 發表於 2018-10-3 23:41
Sexy Restaurant Kabuki 自己fb搵啦 係aya hotel 側邊

餐廳樓下會有d膠椅放係度,會有女坐係度等客,我諗 ...

Ching,……夠豁達,又夠幽默,好野。
就咁睇相片中嘅囡囡,比較难做刭主動或有衝動。

ching. 揾吾到地址牙

呢間嘢我住Marriott果陣(而家Avani)都唔知行過幾多次但都冇幫襯過,睇完你個包膠,我去Food Wave食!好過!

當食餐飯囉🤣
俾著我點都揸返兩下波先…🤣

咩都玩下e👍🏻👍

Kimchen 發表於 2018-10-3 23:54
當食餐飯囉🤣
俾著我點都揸返兩下波先…🤣

無波呀 係無波呀 無波無波無波無波無波無波 唔係我唔想揸呀 我胸奴人黎架 無波無野揸呀

sorry 願諒我衝動左d

kan36189 發表於 2018-10-3 23:52
ching. 揾吾到地址牙

成篇報告第一句已經話係aya hotel 側邊 你......仲想我點

港打工仔悲歌秘技,食個快飯~~唉

dellwtko 發表於 2018-10-3 23:52
呢間嘢我住Marriott果陣(而家Avani)都唔知行過幾多次但都冇幫襯過,睇完你個包膠,我去Food Wave食!好過!

講時講eden agogo 側邊果間餐廳 我係果度食過野 一路食一路比個lb撩 hehe 果度食仲正

補充內容 (2018-10-4 00:05):
第一次去果度仲係 moon club  老啦老啦

comeonjames 發表於 2018-10-4 00:01
無波呀 係無波呀 無波無波無波無波無波無波 唔係我唔想揸呀 我胸奴人黎架 無波無野揸呀

sorry 願諒我衝動左d

搵手指公卒佢粒lin😂
講笑🤣🤣🤣

其實都有樣野好…就係啲師兄睇完包膠後,唔會笨7走入去🤣
辛苦曬🙏🏻

Kimchen 發表於 2018-10-4 00:05
搵手指公卒佢粒lin😂
講笑🤣🤣🤣

叫幾件壽司 當佢lin係豉油碟咁點黎懲罰佢

d囡質素麻麻,不過夠raw,食得多金魚缸,換吓口味都冇壞啊

comeonjames 發表於 2018-10-4 00:07
叫幾件壽司 當佢lin係豉油碟咁點黎懲罰佢

當麥提莎咁啜🤣
等佢尼世都記得你,刻骨銘心🤣

個畫面好sad 條女自己坐埋一邊唱 樓主自己坐埋一邊食

comeonjames 發表於 2018-10-3 23:41

餐廳樓下會有d膠椅放係度,會有女坐係度等客,我諗 ...

多謝師兄分享有用資料!

笑咗出嚟