[賽後報告] 😁精打細算認玩一定要識揀,初試Yoyo玩SM,脚軟軟幾乎仆...

名稱: 前列腺高潮yo yo
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26785-深水埗-一樓一-前列腺高潮yoyo.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我由細到大都係一個精打細算嘅人,每件事都好有香港人性格~賺到盡窄到盡,就講我知道發育年齡要打多D籃球同食多D有助增高嘅食物為例,當時好多朋友都讚賞我高大威盛,講到讀書我亦出名識捉題目,做晒D過去十年嘅舊試題,D同學仔仲以為我考試期間同佢地去玩,實則我寒窗苦讀就真,最後成功喺公開試攞到好成績,揀埋D少人揀嘅科目,入埋大學,第二年又成功轉埋學系,我嘅前半人生就好有策畧咁完成咗,出來社會我亦懂得商場之道,三幾年就成為行業的top ten,唔使十年就順利有自己嘅事業,有車有樓,可惜我對異性就束手無策,終日比囡玩弄欺騙,再加上百年不遇嘅金融風暴,捐失咗唔少股票市場賺來的錢,真係人算不如天算,心灰意冷,學人去揾囡囡,當然;以我嘅性格,最怕就係性病,其次就係沉船,而且仲要又穩陣又全安,所以都係揀玩SM吧,反正只要揾個可靠又識玩SM嘅囡囡咪已經係最佳選擇囉。經過一輪篩選同親自洗樓比較,終於揾到最佳人選~前列腺高潮Yoyo。
佢外表冷艷有台型,屬於高級貨色,仲記得第一次揾佢,玩角式扮演,做一個紅杏出牆嘅女人,而Yoyo就扮老公,吊起我雙腳玩鞭打,再一路用粗話篤我一路幫我攪硬細佬,令我興奮到爆精噴漿,當我以為功得完滿之際,佢竟然取出一件物件,蓋住我射完精而半軟嘅賓周,用個氣泵將細佬抽真空,睇住細佬像起死回生地再次扯起,說不出的神奇。就係呢個mement,更激的玩意來了,一個長長的一節節的東西,Yoyo在我菊花搽上一些冰凉的液體,那支東西便一步步迫進我的身體,感覺非筆墨能形容,總之是又high又有少少痛感,當全部都進去了,Yoyo又抽出來,因為是一節節的,所以好有感覺,抽插了數回再加上已經轉硬了的細佬,心跳如焚,Yoyo見時機到替我拔去鳩罩,一輪快打快抽,我真的再次發射了,而且比第一次更高更多,真係從未如此high爽爆,休息一會離去,還差D仆了街,咁激嘅服務,只有Yoyo能做到,唔揾佢玩SM就真係執輸啦!

20181007_004728.jpg 20181007_004756.jpg 20181007_004811.jpg 20181007_004821.jpg 20181007_004834.jpg
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thanks a lot

Very nice! Thanks you for share brother!

刺激

sisigigi 發表於 2018-10-7 01:01
我由細到大都係一個精打細算嘅人,每件事都好有香港人性格~賺到盡窄到盡,就講我知道發育年齡要打多D籃球同 ...

NMCOT。受不了!

thx .........

太激,唔係我杯茶

回復 sisigigi ##1 的帖子

Thanks you for share brother!

多謝師兄分享

我絕對不會俾人搞。

回復 sisigigi ##1 的帖子

的確好爽我試過

多謝師兄分享

我還未有湧氣去玩