[賽後報告] 單兵行柬埔寨越南胡志明之單嫖獨賭

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

做左141十幾年會員,login 睇下原來自己級別仲系新手,今日決定出下report 提升下許可權。過往十幾年都系深圳東莞尋歡,由於當年黃色事業遍地開花,揾靚女砌有如食飯方便,我也覺得沒有什麼好分享。但近年深莞所有企街女,淫k,一條龍桑拿基本絕跡,我也多了海外尋歡。今次決定去一個可以有賭有女玩地方,宏觀東南亞真的只有新加坡,菲律賓有賭有女玩。新加坡貴過澳門,不值。菲女又吾系好岩玩。今次黎個柬埔寨金邊和越南胡志明組合就一流。金邊系新興賭城,決定見識下。
坐兩個幾鐘去到金邊機場,事前辦好 visa, 機場細細,出黎比我想像整齊有序,5美金買張 sim card, 15美金打的到 nagaworld柬埔寨最豪賭城,這賭場在香港有上市,雖然不能婫美澳門各大賭場,但勝在夠平,400港幣住五星酒店,賭一局就十美金,兩千港紙本有排輸吾曬,賭左兩日,食下游下水做 gym, 兩日羸左百幾美金,賺到四日酒店收手,頭兩日都吾敢出酒店外,因為由細到大都聽人講柬埔寨系亞洲最落後治安最差國家。用 v7揾下女,十居其九都系雞,開價100美金一Q。眼見好多越南大陸雞都系酒店揾食。再用其他社交app約下女,見到幅相穿公司制服,斯文女,於是問下可吾可以做我 tour guide, 我話比返 salary佢,條女諗左一晚,終於答應,一早系酒店門口等我,真人系純柬埔寨女,黑黑瘦瘦,後生女。酒店大家食完飯,出發去附近金邊景點,金邊皇宮,殺人監獄。條女同外面D摩的講價,做下翻譯,講好價上車,沿途街路同曼谷郊外也差不多,是一個太平地方,去到第一個景點殺人場監獄,就系七十年代屠殺政治犯地方,原本一所中學被用來做殺人厳刑之地。逗留一個鐘出黎心情沉重,感覺活在這個時代已經是幸運。下一站去大皇宮,博物館。都睇下歷史文物。跟住同條女返酒店食飯,佢話夜晚帶我行夜市,坐船遊眉南河。六點幾步行去夜市眉南河一帶,沿途又系多東南亞風格的 gogo吧,有女有啤酒,亦有 spa企街,十美金一Q。眼見一些中年老外拖住十歲左右柬埔寨女童,旁人習以為常。坐完觀光船,行下河旁,帶條女去間高級餐廳食飯,食左40美金。然後就返酒店,條女返屋企。返到酒店同條女 v7下,問我之後做咩,我話酒店玩下,佢話帶我去吳哥玩,我見暹粒同金邊都有三百幾公里,坐飛機吾洗一粒鈡就到,但即訂都幾貴,條女話坐大巴六粒鐘就到,而且平,十美金搞惦。有女陪旅遊一口 say yes. 第二日中午 check out, 條女提早等我,坐摩的去到大巴站,眼見好多鬼佬單兵行。準時上車由一點坐到七點,沿途所見都是農地,房屋都系由木柱支撐而起。到達暹粒市,這就是一個旅遊觀光城市,很多渡假酒店,訂了一間五星級酒店就300幾港紙,環境一流。訓到第二朝九點幾,包了一架摩的遊吳哥一日就22美金,風景吾錯。玩到下午兩點乘摩的回酒店休息。遊下水,夜晚帶條女做 spa, 食好。雖然同條女一間房住左兩晚,但我刻意訂雙人床分開訓。第二朝乘車返金邊。這祥就結束了柬埔寨五日旅程。

國慶日同條女 say goodbye, 比左80美金佢,佢話吾洗,吾通嫌少?條女好似好想我帶佢繼續去旅遊,我話下次。我就單行坐飛機到越南胡志明!
來胡志明目的明顯,就是桑拿玩下女。事前也最好資料搜集。到達胡志明第一晚住在範五老街上的backpackers 酒店,勝在夠平夠方便,這條範五老街和泰國等的步行街也差不多,gogo bar,spa, 女方面當然無泰國甘多怪物恐龍。gogo bar以鬼佬玩為主。第二日決定去 youtube有介紹既韓式理容店見識下,入到去眼見幾條性感越南妹,細心幫你除鞋,洗腳,剪腳甲,手指甲,全身按,釆耳,剃須,做面膜,推下背,洗頭,搞足兩粒鐘吾洗一百港紙。 thumbnail_mmexport1538726156645.jpg
到夜晚去141好多師兄推介vd酒店做massage, 這個場其實就系打飛機場,但女質素都有返甘上下。我揀左個18歲幼幼女,按左十分鐘,我就企身抱下佢,kiss 下。條女英語程度系零,全靠 Google translate, 這個場雖然號稱越南首席手推場,但同深圳大場手推系有一段距離,首先系床系手術床甘,吾可以同條女滾床單,條女企住幫你打飛機,感覺始終無甘好玩,但勝在女質素好。這條女好幼嫩, 超 pink, 摸到下麵好少毛。玩左七日先第一次出火。
胡志明第三日,決定去囗爆場見識下,又系好多師兄推介既 pak, 入到個場,reception 問我要咩房,有 vip, 普通,我見普通房真系得張手術床,花左一百萬盾要間 vip, 睇左第一條女幾好,細細粒,有前有後,但想睇多幾個,個帶房有D黑面,睇多個身材又系好,但樣撈味重,想睇多幾個,個帶房開始發火,我就話要返第一個。條女一開始系浴室幫你洗白白,然後就半小時正規按,再吹,條女吹奏技術始終一些保守比不上深圳環保場技師,條女吹兩下就縮又用手打,驚死我爆入囗。甘既服務態度,我當然出吾到,我叫佢吾洗吹,按下夠鐘走人。出吾到火心有不甘,決定提早去第三個目標,queen bee, 這個場位置在第七郡既韓國人區,第七郡真是一個韓國經濟殖民區,商店80%系韓國個體戶開,有食市,有 spa, 有超市,好多韓國全家移民過黎。講返 queen bee,門面系一間普通酒店,入到去有二三十條女比你揀,又系分 vip房,普通房,揀左1,300,000盾普通房,入到去條女叫我沖涼,條女只除 under, 和 bar, 連t shirt, 裙都吾除,我當然投訴,有咩理由甘撲野,佢話普通房都系甘,我老西加多300,000轉 vip, vip房同三星酒店房差吾多,清潔。過程都系一般叫雞甘,無特別,不過條女身材很好,上 pink33c, 下 pink少毛。第四日決定搬去第七郡住,體驗下周邊按摩,加去左附近既體育館游泳,入場60,000盾,好多韓國小朋友遊。
第五日出返第一郡玩,目標系日本人區,這個日本人區面積不大,可能就一個足球場,但男人要玩既野一應俱全,有 ktv, 桑拿,club lounge, 由於單兵,我去桑拿 spa見識下,入到巷仔就見到十幾條穿越式服長裙既女,不停叫你入去 massage, 睇左幾間,留意到一條好清純既女,岩我口味,事不疑遲,book左間 400,000盾既 vip房,帶條女上去,條女叫我除曬衫沖涼,我訓底比佢推下背,按左廿分鐘,條女話加一百萬盾可以 blow job, 二百萬盾 boom boom, 我話 blow job先,吹左十幾分鐘又系吾出,見條女辛苦,我話 boom boom,條女就除曬衫同我沖下身,身材也不錯.插入去感到好窄,可以知道佢今日未破處,反應非常好,插左成廿分鐘都控制住吾出,條女無吾耐煩,不停換姿勢,又企又坐,見差吾多一粒鐘,瘋插幾十下出野,好舒服。滿足回酒店。
第六日休息日,去左正規按腳 spa, 行下胡志明各旅遊點,教堂,博物館之類,無咩特別,第七日又尻痕,可能狂食越南牛河粉,話甘快又想撲,一朝早殺去 queen bee晨早Q特別舒服,然後又洗下頭按正規,再去游水。第八日 last day又走去日本人區行,食下拉麵,睇下女,吹下水,個媽媽san推介左個18歲妹妹比我,本來都吾想撲,但又忍吾住,又走去 atm禁三球出黎。今次條女真系似未完全發育好,一個字嫩!玩到淩晨時分又坐 grab返酒店。
在飛機上完成這份 report, 胡志明市系一個值得單兵遊地方,我眼見好多單兵韓日男人。當然下次我希望玩下多人D玩 ktv. 
有興趣師兄可以留個 v7下次約。

多謝師兄精彩報告
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 tywong ##1 的帖子

報告精彩詳細,已加分。

豐富的單兵之行

精彩,精彩

感谢报告,我现在也是單兵
此报告很有用

Awesome report. I think I will follow your steps  next month at HCM.

多謝師兄精彩報告

柬埔寨10美金一q?
甘平

非常精彩。

多謝精彩報告!

感謝版主 爬文完...  心已飄向胡志明

really nice HCM trip for my reviews thx Ching

非常有用既資訊,單兵作戰,簡單俐落,我都要去柬埔寨單兵下

柬埔寨 好几天没有推倒导游,楼主真是柳下惠啊

上次去峴港無野好玩.....好多V7 女都係雞

過夜一百美金一晚 (但有得講到80/90 睇質素同時間),是旦問左兩個,仆街,妖黎既

之後死死氣第二日去飛機場玩左兩次,第三日朋友飛左黎就無得單兵出去玩了

我V7:KKH-D1986

thanks for the report.
不知道QB和日本街按摩哪个妹子素质高? 日本街价钱几乎QB两倍

求分享韩式理容店 店名和地址
much appreciated

感謝分享,胡志明活動很多。

C兄好報告,多謝!