[搵囡心得] 國慶吉隆坡bond spa報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

國慶放假同朋友過大馬玩,落地kl,之前有做過功課,所以就係sky river,bond spa(之前叫saboon),青象三選一,最尾決定bond。

於是用grab叫部的士過去,司機係華人,佢見我地係去spa,心中有數,就同我地傾幾句。佢話新總理上任,掃過幾次,依家大馬紅燈區冇之前旺,又話bond同sky river都可以,sky river就後生女多d。

去到門口落車,電梯上3樓,放野入櫃,自己去沖身。跟住電梯上4樓,到大廳有經理過來介紹菜單,直接問特殊服務,經理就帶我地去選秀的房間。女得10個左右(掃黃影響?),素質一般,泰越中,中妹佔一半。泰越248,中348(價錢唔係好記得,差唔多呢個數),都係45min。朋友揀佐件越,我揀佐中國。跟住女女入房,房間條件一般般,去慣內地澳門桑拿場,簡直冇得比。45min,根本冇時間做太多服務,就係快餐形式,洗吹做,感覺唔掂。做完出來搵到我個fr,佢都話唔得,個越南妹甚至冇幫佢沖涼。因為kl體驗唔好,後尾我地去到檳城都費事去搵女玩。

總結,內地澳門日本都玩過,大馬體驗最差。下次想試試香港樓鳳或者去泰國。

第一次出報告,有D亂,唔知點寫,各位師兄將就下~
确实啊
穆斯林的国度,性产业打压严重,马来西亚体验确实是最low的一档
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 pikachu161 ##1 的帖子

大馬回教國家冇乜好玩。

各位切记,来马来西亚不要去spa 玩因为真的无野玩的。

但是马来西亚的鸡窦我可以说是多过曼谷的,只是你们找错地点, 提议你们如果在吉隆坡就选择住puchong 或者kepong区 最好是住人多热闹区。

回復 jesslove ##5 的帖子

多謝師兄建議,不過短期唔會去大馬~

KL对短期游客来说不太友好,选择太少,天上人间还关了,但尝尝高级货也难打门路

回復 yynbcn ##7 的帖子

可以少去一個地方了