樓主: wongwingkin

星期日的B店

回復 whatco2 ##80 的帖子

要快這是最佳之選,我当然吾想試
回覆 讚好 不讚 使用道具

係香港根本好難搵咁既女女同埋招呼質素. 冇辦法啦. 其實晤平但真係晤算太貴. 最少乜都有保證

回復 lcmmcl ##82 的帖子

澳門有另一个好處係可以一班朋友去,特別是B店,因為应該都揀到也吾洗屈就。其他地方应該難D。

bbqpork 發表於 2018-10-17 08:39
make sure to get the return ticket first! last time they gave me the ticket was 230am one, I needed  ...

呢家又可以拎定回程船飛?
之前取消左BOOK飛
要自己去碼頭先知有冇即班飛
有次尾班4點FULL左
ON99係碼頭坐到6點頭班船
自此好少再去B場

回復 滾滾紅塵 ##84 的帖子

套票都係無,要去碼頭換飛。等船可以寫下報告,吾洗咁on9

回復 滾滾紅塵 ##84 的帖子

我之前都試過無晒1點半,2點半D船,最快都要6點15分先有船
最慘就係趕住交人,好彩我醒目問佢有無貴賓廂。比左3千零蚊買埋最後4個位。
再將其中3個位賣比幾他趕船既人

雖然到最後都係比平時貴少少,但都好過交唔到人

以師兄去的頻率,很快就把囡囡輪一半了

回復 kuman99 ##87 的帖子

好多新囡到的,要加把勁先有可能