pinky~~~~~完美性伴侶~~吹到完全唔識停~@@

簽到
名稱: pinky
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A79112-炮台山-兼職女郎-pinky.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

PINKY6 ~5 j  f9 }. i+ z& m

. Z9 c0 l  g  p3 Y看到又有新女到,一上到房間就見到我今晚既女女, 佢怕羞咁同我SAY HELLO, 女女真人真係索到爆, 比相仲要靚 !女女主動波除3, 見到佢白滑身材, 吸手靚波, 全走肥, 又有籮, 我今晚一定用卜到佢慾仙慾死 !% S0 n0 Z; E+ O% m
沖涼好仔細, 先有水簫, 後有靚波擦身, 係床上, 先有舒服的前戲, 女女用佢溫柔的小咀同我吹蕭, 又奶埋袋底,我對手搓揉著佢對波, 再我手探下佢妹妹, 佢已經發出呻吟的聲音了, 勁多水流出 !!! 女女要求我快插, 小弟弟就要上套, 插入佢緊緊鮑魚, 女女就規律的un, 一鬆一緊, 無耐力好易走火...之後我男上車住UN, 再一陣狂抽猛送推車之下, 我乜都送晒俾佢...
謝謝師兄詳盡報告及分享
Good jobs THX for your sharing 9 ?' L- z$ T; T. q, o
回復 sexyming ##1 的帖子: [+ f3 E0 T. {$ ~

- G( y' ?0 B, |新女索到爆有波有蘿鮑窄多水。
謝謝師兄詳盡報告及分享
Thanks for sharing.
恭喜師兄食好嘢
好吸引!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-17 02:17