[曼谷] Paradise 奇遇記

火..   [複製鏈接]
簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟好耐冇返嚟泰國,上個禮拜有幸嚟玩幾日於是就去朝聖Soi 26嗰間Paradise Massage。一入門口日本伯伯就問我要睇相定睇真人。鑒於我不嬲都鍾意玩冒險,我就膽粗粗問伯伯有冇啲咩新人。跟住佢就介紹咗一個今日第一日返工亦都係今個post嘅女主角-Julia。

我毫不猶豫就揀咗佢,俾$,過隔離然後一見真人。嘩!好靚女好可愛喎!當然係比相黑咗少少不過佢細細粒好好笑容仲睇落好後生(店寫22歲)。上房後起初以為佢今日第一日返工一定好生手乜都唔識做需要叔叔調教,不過又唔會喎!一除衫發覺原來真波B cup,最正嘅係佢嘅囖柚。又竅又好肉又夠彈力,皮膚又滑,牙齒又白。沖涼沖得好賣力,按摩有力,又賴lin,又賴袋,又深喉,搞到我扯晒旗。跟住帶套,女上,傳教士,然後老漢推車推爆。嗰囖柚真係用嚟推車一流,依家諗返起都扯旗!做完之後再一齊沖涼然後問佢攞LINE諗住過幾日再玩過。

Fast forward幾日一早LINE佢問佢有冇返工,點知佢同我講話返咗嗰日之後就唔鍾意,唔想再做!咁我就問佢要唔要出嚟食個飯傾吓計,佢又ok喎!於是我哋就約下晝12點去Terminal食lunch。佢凖時到達而今日見佢着住普通衫加短裙顯得更加可愛,真係有股衝動想即刻帶佢入廁所扑嘢。不過我點都要做到好似係gentleman咁所以就去食嘢先,食完又去After You隔離間咖啡店飲咖啡。跟住我真係忍無可忍就直接問佢可唔可以跟我返酒店,佢又ok喎!我地九秒九坐的士返洒店,一入房就即刻大車。涼都未沖就已經除衫準備開波!我一手渣落佢囖柚發覺原來佢短裙裏面着住條t back,咁我就唔客氣拉開條t back,上套然後從後捉住佢嚟屌。屌到咁上下佢就話不如去窗台嗰度望住條街嚟屌,話咁樣好刺激!點知小弟唔爭氣,因為實在太刺激太激情所以好快就射咗。So9sad!

射完之後去沖洗,跟住訓係張床上面一齊傾計。一傾就傾咗個幾鐘。原來佢好鍾意旅遊,全亞洲都去勻晒,仲去得多過我!以前做寫字樓工每月得萬五泰銖,不過因為阿媽驗到有乳癌需要一筆錢做手術所以先試下出嚟搵快錢。但係做完嗰日之後發覺好困身同埋啲女喺房度食煙佢好唔鍾意所以先唔想再做。係呢個時候我先醒起我今日約佢出嚟由頭到尾都仲未同佢講價錢。咁我就即刻問佢咩價,佢就問可唔可以俾5000฿。起初我覺得有少少貴但係睇一睇錶原來佢已經陪左我成個下晝,即係接近五個鐘頭!咁我就同佢講話如果可以屌多一次嘅話就OK!於是佢好開心咁即刻爬上我身上勁鹹濕我。今次因為一個鐘前先出完所以持久力增強,玩左幾嗰positions先派彩!

臨走前我問佢想唔想我幫佢搵多D客因為佢講過話咁樣自己出嚟做ptgf比較適合佢,佢又話ok!所以最後佢send咗幾張相俾我話麻煩我幫幫佢喎!佢仲話可以分啲錢俾我,我心諗傻啦,你嗰啲係辛苦錢,我邊有資格去分。好啦,寫咗咁耐,去相!

Btw,有興趣嘅師兄可以pm我攞佢contact!
是掂窩,恭喜師兄食好西~
回覆 讚好 不讚 使用道具

條女都一副淫娃格
BTW師兄請問我可唔可以要佢line

睇相个女仔好正,恭喜师兄。

妹子樣貌不錯,我喜歡

師兄咁做福人群 加分加分

多謝師兄分享 freelancer

高手, 好嘢

回復 willowu ##1 的帖子

Please pm her line
Thanks

一个字,正。

依個真係奇遇,做一日都比你揾到,肯定勁多巴打PM 問你拎LINE ID HAHA

師兄俠義心腸 樂善好施 博施濟眾 救女於水火 老天保佑你金槍不倒 屹立不搖

Good luck Ching,好心好報

回復 willowu ##1 的帖子

妹子好正 感謝師兄分享

到我都要問師兄取Line。

下個月會過去,plesse pm me

Thanks Ching! Please Pm me