淫蕩之選~~服務女王~~yoki~~~!!

簽到
名稱: yoki
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A80964-灣仔-兼職女郎-yoki.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

YOKI8 Z* f( U2 w3 [; X2 _3 N% b

4 q! e& [4 b+ s8 v1 ^$ c我都係無意中搵到YOKI,第一次見佢已經比佢嘅美色吸引住,即係你見到佢第一眼已經想屌佢嗰種,身材玲瓏浮凸,走肥線修靚,一對電眼鬼咁刹食,望住都會暈晒大浪。
; ]& S- F0 P% S* S, R入房我已忍唔住要大肆手淫,YOKI又夠晒放蕩,一路比我摸一路幫我除衫,仲一邊呻吟,佢真係享受緊我撫摸架,唔會做作。沖涼細心侍浴,我好鐘意佢做波推,C級美波喺我身上游上游落,感受住佢Lin頭發硬,再嚟一曲水中吹奏,吹簫真係佢強項,BB雀都變身大鵰,睇住佢吞吞吐吐,又啜吓旦旦,奶吓淫棍,小D定力都隨時走火。返上床DUP吓骨休息吓先,以功技嚟講,小野貓都好有水準,有剛有柔,力度啱晒我心水,舒服。
, C% y6 Z/ K7 J; G: C$ RDUP完佢又開始曳曳,先嚟柔情掃股,撩起我把慾火,轉身嚟個全身漫游,又奶又啜又舔,Lin頭比佢啜到扯晒Lin旗,佢隻手好忙,喺度撚緊我隻大鵰,再用佢嘅櫻桃小咀含住我鳩頭,成條放入口慢慢品嘗,環保吹真係妙不可言,一流吹功令我不能自拔,差小小要爆,拿拿林上套,小野貓一騎上嚟已經好投入,喺度自我陶醉又搖又UN,呻吟聲好鬼正,夠晒銷魂,望住佢表演已經係一種多烈刺激,加上佢洞內一股吸啜力,收陰肌夾到我實一實,嗰種快感好撚正,轉玩狗仔式,圓潤美股比我推到啪啪聲,配合埋呻吟聲,簡值係催情劑,捉住佢條腰快推,小野貓趷起屁股配合,好撚正,已經忍唔住要爆發啦,兩招比佢攪掂咗,好一個床上高手!灘喺床休息一陣,小野貓細心幫我清理,再服侍我沖涼,態貼體度真係令我好窩心,佢已入於我嘅長期對手了!
回復 京少 ##1 的帖子
% F) R5 ]* |* ~9 g4 z* r4 u7 |7 V2 }! P
身材火辣,吹得屌得。
謝謝師兄分享詳細報告
多謝通知。
好吸引!

3 x# d( v5 h1 X* [% G6 U多謝師兄分享
多謝分享情報

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 12:27